Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Defender 110 din Odorhei

Anonymus

Postări Recomandate

Buna ziua, a venit vremea sa ma prezint si aici. Am un Defender 110, din 1999, motor 2.5 TDi. Masina in prezent are 176000 km, eu am luat la 169000. Era o veche dragoste... o am de vreo un an, iar din dragoste a ramas numai stima fata de masina.

In primul 1000 de km, masina a pierdut apa, nu am observat in timp si ar fi trebuit sa schimbam motorul. In paralel cu asta am schimbat rulmenti, telescoape in fata, consumabile etc. in valoare de 10.000 de eur. Intr adevar, a primit si diferentiale blocabile fata 75%, spate 100%. De cand am aceste diferentiale blocabile, nu prea folosesc modul hard (greu).

Masina e foarte incomod, este un tractor, cu aceleasi calitati, adica e frig inauntru, nu este rapid, se aude de la zgomotul rotilor, pana la motor aproape tot. Dar... tracteaza aproape orice, pana la 3.5 tone, si in teren accidentat. Eu initial am vrut sa folosesc la excursii lungi, in prezent folosim pentru constructie... dupa cum se vede si in fotografiile de mai jos...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator spatar ovidiu

Re: Defender 110 din Odorhei

Super masina!Pacat pt ce ai patit dar se mai intampla.Sa te bucuri de ea cat mai mult.

Link spre comentariu

:W

Fain utilaj, pacat de necazuri.

Ma surprinde insa sigla Mitsubishi pe un Defender. :grin:

In rest, spor la treaba.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

nu prea inteleg ce e cu diferentialele alea cu 75% fata si 100% spate...

si daca nu o sa folosesti "greul" cand trebuie ( ca nu are legatura cu diferentialele) risti sa mai bagi cateva mii !

altfel, spor la treaba!

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

Link spre comentariu

Ideea pentru excursii lungi mai ales off road prin munti i se potriveste mai bine decat in constructii..

Oricum sa o folosesti sanatos...

"Alegi varful muntelui de la campie si un Defender te va duce acolo" -Top Gear

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

O intrebare, adica doua

a) cat mananca un Defender 110? La mine fara greutate, 10 l, cu greutate cca 15-17. Se poate regla undeva sa nu consuma atat de mult?

b) ieri s-a spart geamul de pe acoperis, parte stanga. Unde gasesc, sau unde sa incerc sa caut asa ceva?

Link spre comentariu

Mi se pare destul de normal consumul avind in vedere ca o folasesti la carat greutati mari ,miine am sa intreb la o firma de profil, de geam ,daca il are ti-l aduc miercuri cind vin la Odorhei.

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare