Vizitator c_raduv Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Salutare....Numele meu este Radu si sunt pasionat de off-road.Am 21 de ani sunt din Cimpulung Moldovenesc.Am un Suzuki Samurai 1,9 TDI,suspensii modificate Old Man Emu medium kit, blocanti fata, spate ARB(RD 75, RD 88),troliu(ceva slabut) , si cam atat deocamdata.Ma bucur sa ma alatur acestui grup de impatitmiti off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator c_raduv Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club Ceva poze din drumetii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W sa`l stapanesti sa sa te noroiesti sanatos :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club Bine ai venit. Nici nu te prezinti släbut.Ai efectuat tu pregätirea masini( avänd o värstä f proaspätä) sau ai preluato cu tot siki miki ul de mai susu, care stärneste o grozä de respect? Si pt. multele intrebäri ce vor urmä, sä sti cä.....tu esti de vinä :) si drept sä sti in zona asta nu prea avem informati sofisticate!!!! Dar mai inainte dä fuguta la topicul "Ce masini folosim in teren" si voteazä pt. suzuki(nu pt. Nisanul remorcat!!!) :ha: Ce an este? Cäte kg are masina fiind varianta inchisä plus motor diesel(vezi posturile despre cicä "1,9 D motor räu pe samurai")! Cum sa ajuns de la 1,9D la 1,9 DTDI??? Cäti cai dezvoltä? Cum merge comparativ cu alte Benzinare in teren? Ce are troliul? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator c_raduv Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club @Silviu 4x4:Pregatirea masinii am efectuat-o eu impreuna cu tatal meu(la partea financiara nu prea am fost in stare sa ajut foarte mult,mai mult cu documentarea).Masina este din '99(originala este din '91,dar cu motorul si toate celalate componente din '99,adica doar caroseria din '91).A fost cumparata acum 1 an jumate aproape doi cu motorul 1,9 TD(de peugeot) pe ea si cam atat.Incet, incat am facut-o sa fie asa cum este acum.Piesele(blocanti,suspensie,compresor) le-am comandat din USA de la Rocky-road.com. Greutatea masinii este de aproximativ 950 kg.Troliul merge bine,dar foarte incet(asta e problema lui)Pe viitor ma gandeam sa mai cumpar inca un troliu cu viteza mai mare, si pe asta vechi sa il pun pe spate.Legat de comparatia cu benzinarele nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am condus benzianr pe offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :h5 :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Un nou samurache in club Bine ati venit ...si tu si sami :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Un nou samurache in club :W Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Un nou samurache in club :W here Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator c_raduv Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Un nou samurache in club Va mutumesc pentru primirea calduroasa! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Un nou samurache in club :W in :cl...... :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Un nou samurache in club :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Un nou samurache in club :W :1 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate