Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou samurache in club

Vizitator c_raduv

Postări Recomandate

Vizitator c_raduv
Salutare....Numele meu este Radu si sunt pasionat de off-road.Am 21 de ani sunt din Cimpulung Moldovenesc.Am un Suzuki Samurai 1,9 TDI,suspensii modificate Old Man Emu medium kit, blocanti fata, spate ARB(RD 75, RD 88),troliu(ceva slabut) , si cam atat deocamdata.Ma bucur sa ma alatur acestui grup de impatitmiti off-road.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un nou samurache in club

Bine ai venit.

Nici nu te prezinti släbut.Ai efectuat tu pregätirea masini( avänd o värstä f proaspätä) sau ai preluato cu tot siki miki ul de mai susu, care stärneste o grozä de respect?

Si pt. multele intrebäri ce vor urmä, sä sti cä.....tu esti de vinä :) si drept sä sti in zona asta nu prea avem informati sofisticate!!!!

Dar mai inainte dä fuguta la topicul "Ce masini folosim in teren" si voteazä pt. suzuki(nu pt. Nisanul remorcat!!!) :ha:

Ce an este?

Cäte kg are masina fiind varianta inchisä plus motor diesel(vezi posturile despre cicä "1,9 D motor räu pe samurai")!

Cum sa ajuns de la 1,9D la 1,9 DTDI???

Cäti cai dezvoltä?

Cum merge comparativ cu alte Benzinare in teren?

Ce are troliul?

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Vizitator c_raduv

Re: Un nou samurache in club

@Silviu 4x4:Pregatirea masinii am efectuat-o eu impreuna cu tatal meu(la partea financiara nu prea am fost in stare sa ajut foarte mult,mai mult cu documentarea).Masina este din '99(originala este din '91,dar cu motorul si toate celalate componente din '99,adica doar caroseria din '91).A fost cumparata acum 1 an jumate aproape doi cu motorul 1,9 TD(de peugeot) pe ea si cam atat.Incet, incat am facut-o sa fie asa cum este acum.Piesele(blocanti,suspensie,compresor) le-am comandat din USA de la Rocky-road.com.

Greutatea masinii este de aproximativ 950 kg.Troliul merge bine,dar foarte incet(asta e problema lui)Pe viitor ma gandeam sa mai cumpar inca un troliu cu viteza mai mare, si pe asta vechi sa il pun pe spate.Legat de comparatia cu benzinarele nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am condus benzianr pe offroad.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare