Noobius Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Nu stiu daca asta e sectiunea potrivita pt intrebare, daca nu e rog un moderator sa mute topicul unde crede ce cuvinta. La o iesire offroad am pierdut partea metalica a antenei...ma refer la tija aceea care intra in antena propriu-zisa (sunt prost si am uitat sa pun surubelul ala care o fixeaza :grin: ). Intrebarea e daca are cineva asa ceva in plus sau daca stie unde gasesc asa ceva? Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Antena CB sal incearca la Bit electronic de pe Mihai Eminescu colt cu fosta Galati ,daca vi de pe Eminescu vezi ca este chiar la semafor pe dreapta magazinul schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Antena CB La Mondo Style ar trebui sa aiba. Sau Mondo Plast, cum se numeste acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Antena CB Ok ms, o sa incerc sa vad daca reusesc. :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Antena CB Parca aveai un S9. Sa vad maine daca te pot ajuta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Antena CB Ca sa nu mai deschid alt topic As vrea sa intreb si eu ce parere aveti de Cobra 38WXST, daca pot sa-i pun antena externa si ce tip? Eu am testat statia(in masina cu Tir-istii) si bate cam 1-1.5 KM, calitatea nu este ok. Multumesc Scuze daca este Offtopic Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Antena CB Da se poate pune antena externa dar iti treuie un adaptor pentru mufa de antena. Il gasesti cam la orice magazin serios de componente. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Antena CB cam cat costa o antena, si unde o pot gasi? Multumesc pentru sprijin Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Antena CB cam cat costa o antena, si unde o pot gasi? Multumesc pentru sprijin http://www.diender.ro/index.php?target= ... gory_id=11 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Antena CB Sirio ML 145 Mag este o antana bunicica? Cam care este pretul pt ea la magazine..? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Antena CB Sirio ML 145 Mag este o antana bunicica? Cam care este pretul pt ea la magazine..? Dupa stiinta mea , pana in 150 ron (la lungimea de 160 cm si cu tot cu talpa magnetica) , dar atentie sa nu fie chinezarie (ca a mea :ha: ) pt ca exista niste copii fidele , made in China . Calitatea este multumitoare . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Antena CB Da e o antena buna. si costa in jur de 150-155Ron. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Antena CB Da , am eu una gratis 0766210850 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Antena CB Stiti un magazin prin zona bucurestiului unde pot gasi la acest pret. Am cautat pe net.. in afara de Bacau (parca) care are zeci de clone de pagini.. nu am gasit prin Bucuresti. Ma gandesc ca mai or fi si magazine de CB care nu au pagini de web. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Antena CB :p Sa nu mai deschid alt topic, imi permit :grin: sa intreb aici. So! Am o antena mai veche si as vrea sa o fac sa "mearga" la statia CB,ca sa mai tot mut antenele de la o masina la alta . (mufa CB i-am pus-o eu ca ea avea una tip radio auto) --- Astept sfaturi de la cunoscatori. --- Multumesc anticipat !!! :h5 Pun si poze sa vedeti despre ce este vorba. ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Antena CB Antena a fost tot de cb ? Daca nu , nu va merge niciodata pt. ca nu fct. pe aceasi frecventa . Daca da , atentie la lipituri , sa fie lipituri calde altfel pierzi semnal si iar nu o vei putea acorda(sau calibra , sau cum vrei) , deci nu va functiona ok. Multa bafta... :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB Am citit cam tot ce e pe forum despre statii cb si antene. Am mai surfat unpicut si pe site-urile care vind asa ceva. Am tras o concluzie personala, cum ca antena face mai mult ca si statia in ce priveste receptia. Acuma, vin cu o intrebare, care poate parea aiurea, dar totusi o adresez celor care activeaza in domeniu: ar fi indicat sa stric mai multi bani pe antena decit pe statie? Logica imi spune, ca e ca si in cazul cauciucelor; degeaba ai 500 de cai daca esti incaltat cu slik-uri. Aici, receptia, o face antena, statia, doar efectueaza transformarea undelor radio in semnal audio, nu? Alta nelamurire este vis-a-vis de faptul ca pe site-urile de specialitate, la anumite modele recomanda (nu stiu daca producatorul, sau vinzatorul in functie de ce are pe stoc) o anumita marca de antena. Cum se fac imperecherile astea? Trebuie cumva ca ceva caracterisitici ale statiei sa se pupe cu cele ale antenei? Merci anticipat pt. raspunsuri. ps: am postat aici, ca sa nu deschid topic separat. Daca am dat cu bota-n balta, rog sa mutati postul in alt topic. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB In general, in cazul "imperecherilor" pe site-urile romanesti, ratiunile sunt strict comerciale. In legatura cu antena, e corecta constatarea ta, dar conteaza si ce vrei de la statie, ce masina ai, unde o folosesti, si unde vrei sa montezi antena. Aici e lunga discutia, dar clar in cazul nostru, in teren accidentat avem nevoie de antene de buna calitate, indiferent de statie. Vorba lui Suzuker: "statii ieftine si antene scumpe". "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB O vreau pe un patrol, si de folosit mai mult va fi in teren. Acuma, tot din ce am citit, am vazut ca face treaba mai buna daca este prinsa pe capota sau pavilion, din cauza ca ar ajuta si suprafata metalica. Pe de alta parte, am vazut ca majoritatea o pun pe bara fata. Cum ar fi mai indicat? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB :p Sa nu mai deschid alt topic, imi permit :grin: sa intreb aici. So! Am o antena mai veche si as vrea sa o fac sa "mearga" la statia CB,ca sa mai tot mut antenele de la o masina la alta . (mufa CB i-am pus-o eu ca ea avea una tip radio auto) --- Astept sfaturi de la cunoscatori. --- Multumesc anticipat !!! :h5 Pun si poze sa vedeti despre ce este vorba. help !!! :p :p :p ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB @JT -Nu ai vazut ce a scris Clauho in prima postare de pe pagina? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB De unde ai antena? La ce a fost folosita? Din poze nu stiu ce antena e aia. Poate recunoaste cineva modelul. Daca nu e pt. CB (27 to 28.5 MHz) nu o poti folosi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB @atar --Antena a fost de taxi,atat stiu despre ea(mie mi-a placut cum arata voiam sa o folosesc in oras si nu intereseaza performante de zeci de km) de aceea am intrebat daca se poate modifica pt. CB @f_zoltan --am vazut dar nu eram lamurit 100%(acum nu da si tu cu paru` :grin: ) L.E. --- nu ma intereseaza ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Antena CB Nu o vei putea folosi la statii CB. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Antena CB Nu o vei putea folosi la statii CB.ok , gata am inteles :h5 deci , alta antena :grin: L.E. mersi @atar :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate