Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Am primit un e-mail de curand de la un prieten care stie ca imi place off-roadu` :grin: :h5 Cred ca iarna viitoare ma duc si eu prin Rusia..., LA PESCUIIIIIIIT! :ypu :bannana :banana :ha: :ha: :happy :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) SIIII ACUM..., SURPRIZAAAAA!!! :ha: :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Continuarea..., ma intreb Patroale s-or prinde??? :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) ce ditamai pestiocii is la rusii astia :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Se intampla si in America :ha: [youtube:1fzpkzcj] [/youtube:1fzpkzcj] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Pai normal, sa nu fie americanii mai cu mot! :ha: La americani se prind balene :ha: dar in lacu` asta minune, rusesc :grin: ..., pe langa somn, se gasesc si stiuci! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) STIUCOMOBILUUUUU :ypu :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) .........pleci dupa peste si vii fara masina......... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Razbunarea naturii :ha: :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Multi pescari sunt dar putini au asemenea capturi. :ha: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Ce momeala se foloseste? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Nu stiu ce momeala folosesc :grin: , dar uitati-va cum parcheaza aia care vin sa-i vada pe cei care dau la copca :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Daca n-au scos tichet de parcare.... :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Poate-i concurs de parcat legat la ochi si cu dopuri in urechi...altfel...?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Pescuit..., la copca..., LA RUSI!!! :))) Eu tot cred ca voiam sa isi spele masina cap-coada si peste tot. Dar ma intreb mai sunt bune de ceva? Adica... :P Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate