nellorunner Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: proverbe romanesti cine se trezeste dimineata, e obosit toata ziua. Cine rade la urma, rade mai bine, (rade degeaba) Cine se trezeste de dimineata...doarme mai putin... Cine rade la urma...a inteles tarziu gluma... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: proverbe romanesti M-am trezit la miezul noptii............ si-am ajuns la stalpul portii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: proverbe romanesti Cine sapa groapa altuia ajunge departe Si cine se trezeste de dimineata cade`n ea :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: proverbe romanesti Daca-ti vine chef de munca stai jos si asteapta putin ca-ti trece! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: proverbe romanesti cine sapa groapa altuia se numeste gropar... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelu15 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: proverbe romanesti Prost sa fii noroc ca esti. Unul din noi doi esti prost. Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea ,cine sta si trindaveste are si ce bea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: proverbe romanesti Unu lucra pan' asuda altu bea pana se-mburda Daca cineva nu a inteles: asuda=transpira -(i)mburda=cade, pica Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: proverbe romanesti SA FIM OPTIMISTI ! Statul roman va elimina impozitul pe venit. In doua etape: In prima etapa se va elimina venitul... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: proverbe romanesti Da-i prostului puterea sa vezi ce face cu ea ! In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: proverbe romanesti Munca este pentru masini si animale ! Decat sa imi para rau, mai bine sa imi fie rau ! (la masa) http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: proverbe romanesti Noi si cind stam, stam dar si cind ne apucam de lucru aproape nimica nu facem :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate