Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INALTARE DIN ARCURI LA PAJERO

kato

Postări Recomandate

ma intereseaza ceva tampoane ce se baga sub arcuri elicoidale de 5 cm

pentru un pajero 2 daca stie cineva sa ma ajute cu informati .

unde gasesc sau daca are cineva :hl

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
Vizitator piticutzu

rancho

cauta amortizoare de la rancho shi ai sa gasesti, pt modelul tau sunt chiar o gramada...

reglabile etc...

http://www.4wd1.com/torsion_bars.htm

http://www.4wd1.com/pajero.htm#springs

http://forums.overlander.com.au/viewtop ... 9705092c1e

http://www.plcuk.co.uk/viewtopic.php?t= ... d9c2779b1e

uita-te pe link`urile astea ca pe mine m-au preocupat ceva timp modificarile la mashina asta shi cam atat m-a interesat.

Pe primul site gaseshti shi arcuri shi amortizoare, bare d torsiune etc...

Link spre comentariu

Am vazut pe un site rusesc de pajero si unul de galloper cum ridica ei spatele si am facut si eu. Doua arcuri de lada - din aia veche taiate doua spire si cate un tampon pe fiecare parte a arcului. Acest sandwich se baga in interiorul arcului original - 7 cm lift garantat. Vrei mai mult lasa inca o spira din arcul; de lada - respectiv mai putin......

Am luat toate in vara asta cand am fost la parinti la Chisinau - a costat toata povestea arcuri 5 euro ambele second (sau 20 noi) si inca 5 euro tampoanele (un soi de inaltatoarte de cauciuc cu carcasa metalica)

uite poze:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

ingenios !! mersi de sfaturi(cu toate ca nu stu de unde sa iau tampoanele respective) :rsp

rusi astia sunt extraordinari !

potisa bagi o poza cu masina sa vad cum sta acuma?

comportamentul de drum cum este?nu este prea rigida?

:tk

Link spre comentariu

Trebuie sa iei in calcul si inlocuirea telescoapelor cu unele mai lungi.

Verifica si furtunul de frana care e intre sasiu si punte daca o inalti. Si chiar si furtunul de aerisire a puntii. Risti sa stea puntea atarnata in furtun cand esti flexat.

Link spre comentariu

ingenios !! mersi de sfaturi(cu toate ca nu stu de unde sa iau tampoanele respective) :rsp

:tk

Nu e o problema - cand ma mai duc pe la parinti iti aduc un set. Este foarte usor de montat - a durat 1 ora cu bere, mici si un prieten :grin:

Max ai dreptate - furtunul de frana s-a intins putin - dar era desul de lung, cu puntea complet extinsa mai are un pic de rezerva. Furtunul de aerisire у luung - tre sa mai pun doua arcuri ca sa-l intind :D

Cu amortizoare ai dreptate - cei care au facut aceasta modificare s-au impartit in doua - unii au lasat amortizoarele originale, altii au pus de la o camioneta de a lor "Gazel"-sunt identice la fixare dar sunt cu 5 cm mai lungi. In plus gazela are cate doua roti pe spate si 3,5 tone - deci amortizoarele sunt mai mult decat rezistente. Deocamdata amortizoarele din dotare isi fac treaba foarte bine - dar o sa-mi aduc sa am in casa de rezerva si un set din alea de gazela - ele costa acolo in jur de 40 de euroi ambele :shock:

In ceea ce priveste comportamentul de drum - a devenit un pic mai rigida - dar cum inainte nu-mi placea ca era prea moale sunt multumit - in rest nu am observat alte efecte negative.

uite doua poze

prima dupa treaba cu arcurile si body pe 31"

a doua pe 33" (se vede mai prost nu am alta poza poate mai tarziu)

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Trebuie sa iei in calcul si inlocuirea telescoapelor cu unele mai lungi.

Verifica si furtunul de frana care e intre sasiu si punte daca o inalti. Si chiar si furtunul de aerisire a puntii. Risti sa stea puntea atarnata in furtun cand esti flexat.

alea de frana le-am schimbat preventiv inainte cu unul mai lung cu 10cm si cu armatura metalica exterioara !

vitalies : as fi foarte recunoscator daca ma-i rezolva cu un set ! :rsp

tinem legatura ! :tk

Link spre comentariu

am uitat sa te intreb cum trage cu 33 ?

Nu am simtit nici o diferenta (nici macar pe gaz) - dar la mine e benzina v6 - am inteles ca la diesel se simte.

Cu setul se rezolva - o sa plece un coleg in curand pe acolo si-l rog pe el. Vorbim la Baia Mare daca vii.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: INALTARE DIN ARCURI LA PAJERO

Salut.Buna treaba asta cu arcurile...dar merge si pe fata sau numai pe spate? Mersi

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Re: INALTARE DIN ARCURI LA PAJERO

Salut.Buna treaba asta cu arcurile...dar merge si pe fata sau numai pe spate? Mersi

Pe fata nu are ce sa mearga cu arcuri pt ca nu ai, ai vare de torsiune.

Poate sa se potriveasca vre un tip de amortizoare rusesti...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare