Dan Cilan Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Sfat achizitie GPS Nu mai pot edita postul precedent , deci pun pozele aici. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Sfat achizitie GPS Nu mai pot edita postul precedent , deci pun pozele aici. Ma interesez putin si te zic, tot ce are Windows CE de normal se poate decoda :h5 ai putin de rabdare ca trebuie sa caut soft-ul respectiv, cand gasesc te zic :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Sfat achizitie GPS Mersi mult ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Sfat achizitie GPS Cineva a reusit sa-mi instaleze pe Medionul meu , iGO 2006 ! :bannana Intrebarea mea este : stie cineva daca pot inregistra cu el trackuri ? Sau pot incarca trackurile altora ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Sfat achizitie GPS IGo e doar pentru strada, oras, nu-l poti folosi in off-road, avand doar f putine drumuri neasfaltate. Are optiunea "Jurnal" cu care poti inregistra un traseu-track si poti incarca alt traseu-track doar daca a fost creat cu IGo. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Sfat achizitie GPS Salutare! Am un Smartphone de la mio A501 de 4 ani. Am mai avut si gps emulat pe SO Symbian care a fost o jenanta tzeapa si un asus si.....lista continua. Am vrut Smartphone pt. ca vroiam sa il am tot timpul cu mine si cand plec sa nu am 2 telefone. Tzeapa, nici un smartphone nu va avea functiile, usurinta in utilizare, rapiditatea si claritatea semnalului unui telefon. Ca si la masini, mai simplu, mai fiabil, mai usor de utilizat. 1. Nu se poate transforma PNA in PDA, exista soft mio/iGO (aceeasi platforma, alta interfata) pentru cele 2, separat. 2. PNA vs. PDA: Cu acelas procesor si RAM un PNA va excela intotdeauna deoarece RAM-ul PDA-ului va fi tot timpul incarcat cu tot felul de aplicatii. Asa ca, daca mergi doar on-road (nu e cazul pe acet forum) ia-ti PNA, rapid, simplu in utilizare si de obicei mai subtire, finut, usor. Daca vrei PDA, ia-ti unul cu memorie RAM cat mai mare, sa poti rula aplicatii nestingherit, sa poti avea 2-3-4 aplicatii active si sa poti jongla intre ele nestingherit si sa poti utiliza softul de navigatie cu viteza maxima. Aici ai avantajul ca il poti folosi ca pe un ecran de laptop, poti incarca filme pe el pt noptile ploioase si tot felul de dracii, lafel ca pe un PC/laptop. Astfel recomand PDA cu 128 RAM pt o utilizare relaxata cu iGO8 sau urmatorul, cu WiFi si restul de dracii. Avantaj PDA: gasesti harti mult mai usor, se incarca cu drag 'n drop :banana , intr-un cuvant , mult mai user-friendly. 3. :F mio vs. garmin vs. asus vs. altele vs. chinezarii facute in container pe mari agitate: Sunt 2 mari si late firme ce produc procesoare fiabile si cu comportament f bun. Luati in considerare ca de multe ori va fi expus unui soare intens si va folosi capacitatea maxima, asa ca nu veti vrea sa se supraincalzeasca si sa clacheze la cuca macaii pe dreapta, in padure si sa trebuiasca sa ceri indicatii de traseu...ursului. Marmota fiind ocupata cu impachetarea. slp Ele sunt Samsung si TI OMAP sau Qualcom, sau ceva de genu, americani, din California care mai fac printre altele si procesoare pentru Pentium, alea quad-core. Exista la toate pda,pna-urile 2 modele de antena GPS : cele cu SiRF Star III chipset si celelalte care exista doar ca sa fie buna prima. Timpul de conectare si calitatea semnalului vor prima pe varf de munte , asa ca, ori aparat cu SiRF Star III chipset ori varianta de mai sus cu ursul. In egala masura aparatul trebuie sa fie compatibil cu cat mai multe modele de carduri de memori si sa stie sa citeasca cati mai multi GB. Memoria interna conteza f putin, acolo veti stoca doar "program files"-ul, platformele de rulare ale programelor si nu baza de date in sine. Oricum ,e bine sa fie decenta. Asa ca vs-ul se rezuma la processor, cat RAM are, ce antena are si compatibilitatea cu cat mai multi GB. 4. Antena GPS: E bine sa va uitati la model sa aibe adaptor pt antena externa, lucru care va va fi de foarte mare folos pentru ca masina este ecranata, aveti mult metal si circuite electrice/electronice in jur care sa creeze campuri magnetice, in munti veti avea multe zacaminte de fier care vor distorsiona tot si chiar si copacii inluenteaza claritatea, asa ca eu va recomand si o antena externa de GPS. 5. BANU, the DOE, cascavalu, bishtarii, el'coco, malaiu, verzisorii, okiu draq vs. calitate: :F Garmin=cel mai bun si cel mai scump, dificil de "manarit" TomTom= minunat, extraordinar, raport pret calitate f bun, harti de tot kk-o pt romania, minunat in lumea civilizata. Asus= Depinde de noroc insa cu probleme la emularea softurilor. ce merge pe restul, greu se implementeaza pe Asus,baterie f buna, cam masive si neatragatoare. Mio= cel mai bun raport pret-calitate, service si reprezentare in romania cea ma buna, dar destul de saracute ca si viteza de procesare si RAM Celelalte= bune deoarece nu vroiam sa inchei topul cu mio. Eu nu mi-as lua. Parerea mea: PDA mio cu WiFi si antena externa. V-am pupat pe semnal ! :ypu Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Sfat achizitie GPS O sa reinviu aceasta discutie deoarece vreau sa cumpar un gps si nu ma pot hotara, asta si din pricina faptului ca nu ma pricep. Dispun cam de 500-600 lei si vreau sa am harta romaniei si eurpei sau cum le place lor sa scrie in prezentari full europe, sa fie o marca cunoscuta pentru a o putea upgrada. Multumesc anticipat pentru recomandari Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Salutare Ideea e ca am trecut si eu prin chinul alegerii saptamana trecuta si m-am procopsit cu un Wayteq X960 - la care a contat foarte mult faptul ca are un ecran de 5 inchi, rezolutie 800x480 si 4Gb intern - dar am mai luat si un card de 16Gb. Igo cu toate hartile europene a intrat pe memoria interna. Am pus pe el igo primo si a mers 99% corect - ba chiar mi-a indicat bine si un drum forestier spre Moneasa, si oziexplorer care insa imi da cu virgula. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Fata de ce am gasit eu are multe accesorii la acelasi pret insa nu am auzit de aceasta firma, eu ma uitam la asta http://www.emag.ro/navigatie_gps/sistem-de-navigatie-garmin-nuvi-2450-full-europe-update-gratuit-al-hartilor-pe-viata--pGR-010-00903-12?emag_click_id=770dc1d9251003c3aaa935e86a1c9916&ref=afs pretul asemanator, update pe viata tot 5" , procesorul vad ca e mai mic, dar ma incanta mult si ideea de al lua in rate. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Nuvi 2450 iti va fi util doar pt sosea...cum o sa iesi de pe sosea poti sa-l opresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: Sfat achizitie GPS alte sugestii... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Pentru sosea am acelas model, il folosesc de 1 an, fara nici un repros. L-am folosit in toata lumea, literalmente. Pentru offroad, abonament la V/O/C de internet si Google Earth pe tableta. Fie ea si chinezarie eftina. Se incarca traseul in cache si nu ai stres chiar daca nu ai semnal GSM. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Garmin Zumo 550! E rugged, waterproof si are butoanele din meniu mari pentru a putea fi operat cu manusi. Eu am unu de aprox. 2 ani si merge foarte bine si azi. Mai greu cu hartile dar se gasesc... Gasesti unul second in jurul sumei de 250E. Merita! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Garmin Zumo 550! multumesc dar nu-i pe placul meu acest model Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Sfat achizitie GPS din experienta mea, cel mai bun gps e iphone_ul, am av. assus r700 si a fost caca, bani aruncati Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Sfat achizitie GPS eu am un Eten X500 de vreo 7 sau 8 ani, nu m-a dezamagit niciodata, nu stiu daca se mai fabrica. Windows mobile, SirfStar III, vechitura, ce mai... nu-l deranjeaza ca e in masina sau copacii din jur, doar cladirile mai mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie GPS si n-a crapat acumulatorul in mai putin de un an? eu am pe iphone 3 sisteme de navigatie: google, igo si navionics; le folosesc pe toate, sunt perfecte; daca ai semnal google este de geniu, il folosesc sa gasesc iesirea de pe lacuri in delta, am gasit iesirea din golful misura cu el, etc... nu se compara cu nici o navigatie sa ai google maps. Editat August 10, 2012 de qumatru Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie GPS Daca ma intrebi pe mine, atunci raspunsul este nu, nu a crapat. Inca merge cel putin 3 ore pe GPS fara sa-l cuplez la incarcator. Si la inceput l-am folosit si pe post de telefon vreun an, dar mi s-a parut extrem de incomod sa nu am butoane, mai ales in masina. In privinta navigatiei, fiind WinMobile este destul de generos, poti pune diverse softuri, doar ca schimbi cardul. Am pe el IGo si Garmin. Cu Igo pe strada, iar cu Garmin si harti calibrate pe oriunde. Fiecare pe cardul lui, carduri mici de 2GB. Editat August 10, 2012 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Sfat achizitie GPS Pana la urma am luat garmin 2450 nuvi, am upgradat harta la ei site si astept sa plec in concediu sa vad ce poate. O sa postez impresii la intoarcere. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Sfat achizitie GPS hmm, interesant Ti-am urmarit postarile pe o gramada de topicuri, dar nimic interesant nu a iesit din urma interventiei tale. Mai baga, inca un pic si ajungi la 20. Spor!:daisazacaji5: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Sfat achizitie GPS Buna seara doresc sa achizitionez un sistem de navigatie cu harta Romaniei si a Europei ptr turisme si camioane ,voi ce folositi si ce recomandati?Ms frumos ptr informatii . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Re: Sfat achizitie GPS orice smatphone cu sygic. sau copilotEU, navigon, igo. si neaparat waze :grin: Editat Noiembrie 26, 2016 de vortex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Re: Sfat achizitie GPS eu am un Eten X500 de vreo 7 sau 8 ani, nu m-a dezamagit niciodata, nu stiu daca se mai fabrica. Windows mobile, SirfStar III, vechitura, ce mai... nu-l deranjeaza ca e in masina sau copacii din jur, doar cladirile mai mari. nu se mai fabrica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate