patroler Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Salutare baieti! 33-urile mi se pareau prea mici,am facut inca un pas pe 35-uri.D :grin: iferenta se vede ! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Foarte fain! bravo! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri ...si inca cateva. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Am gresit,scuze,acuma urmeaza poza cu rotile vechi"33-uri Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri super !.voi trece sa o vad de aproape arata beton nu stiam ca mai sunt pe forum din satu mare inafara de dawiana. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri ........super frumos.......dar parca tot PATROLU....... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Rotile mari schimba mult aspectul masinii. Fain... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Arata super bine, cum sta insa la inclinatiile lateralea/ I-ai pus si body lift si ai ridicat-o si din suspensii? ai ridicat-o mai mult de 8cm. Nu trage x-am greu de 35"? Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Scrie pe bot V6 :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Am inaltat mai mult de 8 cm,l-am inaltat si din suspensie,cu masina 80% umbla sotia dar am mai fost cu ea si pe langa asfalt si s-a comportat super OK.!V6-le invarte chiar cat trebuie,dar Patrolul cu tot ca pe strada folosesc "35-uri,iar pe teren "36 dar :h5 tot este pe Nr.1!!!!Merci Levi de ajutor!!! :grin: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri rotile-s de strada, masina e de strada, deci nu se pune problema de inclinatii laterale. eu sunt curios cu ce le invarte. Rotile nu sunt de strada sunt MT-uri! :x Ca fapt divers,masina asta umbla atata pe teren,cat multi alti mari offroadisti de forum nu o :ha: fac! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri super masinile ! felicitari arata chiar beton . dar si nissanul arata cool! felicitari satmarenilor ! :1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Arata fain masina cu 35. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Merci mult baieti! :cl Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Arata foarte bine!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Excelent arata :h5 Si motorul cred ca le duce fara probleme,doar consumul cred ca a cam sarit un pic :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Crede-ma, habar nu am cat consuma eu zic ca intre 14-15l sigur! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Ai schimbat rapoarte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Nu,nu am schimbat nimic,totul e original. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Excelent arata :h5 Si motorul cred ca le duce fara probleme,doar consumul cred ca a cam sarit un pic :grin: Tupare, crede-ma ca fosta mea Toyota rosie cu motor de 2400 benzina consuma mai multa benzina decat V6-le. Fac pariu cu oricine pentru asta. :grin: Nu mai vreau masini cu motoare mai mici de 3000 de cc si mai putin de 6 pistoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Runner-ul pe "35-uri Te cred Max. Acum 2 ani la Cluj dupa o zi cu 100km traseu eu am bagat 30 litri in samurai si cheloo 35 litri in pajero 3.5 v6,amadoi am avut plinul facut la plecarea in traseu :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TiPu82 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: Runner-ul pe "35-uri cam mica diferenta tinand cont ca avea aproape "2 motoare" de suzuki :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate