Alin Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Pun acest link in speranta ca va ajuta pe cineva,rog moderatorii sa stearga postul daca se considera a fi reclama.Mentionez ca situl nu este al meu si nu-l cunosc pe propietarul sitului http://www.giurumele.007sites.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ene ionut Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Poate ajuta pe cineva cum merge concursu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Poate ajuta pe cineva cum merge concursu Aloooooo !!! neneaaa !!! ia baga si matale un oki prin Regulamentu`ala si dupa aia undeva pe la Prezentarea membrilor,nu de alta dar eu stiu ca"intr-o casa se intra pe usa ,nu pe geam" slp :uameni ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Poate ajuta pe cineva JT lasa omu sa se dumireasca si el citeva zile apoi vorbeste cu el apoi daca nu se conformeaza....... :twisted: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Poate ajuta pe cineva @Miron Sorin ---bine sefu`,cum zici matale :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Poate ajuta pe cineva Ce concurs bre?Ca inteleg da' nu pricep.O fi de la berile astea multe pe care le-am beut pana acu? :x :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate