padres Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 -ma intereseaza -un suport pentru geam cu 4 ventuze -telecomana -afisaj mic auxiliar, -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip -ma intereseaza -un suport pentru geam cu 4 ventuze -telecomana -afisaj mic auxiliar, afisajul auxiliar nu poate fi montat decat la fabricant ( daca-l vrei separat).daca nu , trebuie cumparat altul cu tot cu afisaj. telecomanda in schimb se pot identifica pinii din carte, si se poate face, pune un buton suportul trebuie confectionat (pentru fiecare masina in parte-datorita in principal inclinatiei parbrizului) Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip Asa ceva e cel original, e posibil sa-i poti pune ventuze , nu stiu 100 %. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip exista si cu ventuze, stiu sigur ca am vazut pe masina lui mugur prins cu ventuze de geam TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip Daca ai un mester bun rezolva el problema. Accesoriile originale sunt adevarate, dar destul de scumpe. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip e cu ventuze, si functioneaza f. bine smecheria. Costa cam 40 euro. Eu am cumparat unul de la Angus din Bucuresti (caut sa vad daca mai am pe undeva numarul), dar l-am mai vazut prin cataloage. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip Dar un terratrip complet(cu accesoriile necesare functionarii) de unde se poate achizitiona?Se ofera de obicei factura si garantie? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip e cu ventuze, si functioneaza f. bine smecheria. Costa cam 40 euro. Eu am cumparat unul de la Angus din Bucuresti (caut sa vad daca mai am pe undeva numarul), dar l-am mai vazut prin cataloage. Reprezentantul lui Angus si ptr. cei de pe forum, este Grinch. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: unde gasim accesori terratrip Eu am gasit la Cluj la Tauber! Am dat 275 euro (tva inclus) pe un 202plus + senzorul de cutie! Montajul am inteles ca il poate face RazvanGTC cu aproximativ 200 ron! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate