Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce performanta

Antonio

Postări Recomandate

Re: Ce performanta

@antonio!!! Nu te supara dar sa stii ca Niva nu e facuta sa alerge cu 150 la ora. Cel mai mult am mers cu ea cu 120(mai putea, dar nu stiu cat) insa mi-a fost frica sa o calc si in plus zgomotul la viteza asta e destul de mare.

Toti de pe aici cred ca am dat flash-uri la altii, dar pe anumite drumuri si cu masini care sunt facute sa alerge. Dupa parerea mea singura menire a Nivei este sa ma duca in plimbari, concedii, cu cortul, mergand lejer si bineinteles cu o bere rece in mana :ha: :ha: :ha:

Si eu am ajuns cu Niva (actualmente a bbb) pe la 120-125. Din motive de senzatie asemanatoare cu cea dintr-un AN24 (cine le-a mai prins) la decolare, am renuntat sa perseverez (desi, cum zicea bbb mai era ceva loc, acolo jos, la pedala). Imi inchipui ca la 150 senzatia este de MIG 21 la decolare.

Ce mi se parea extraordinar la Niva era ca, la viteza mai mare, i se pliau oglinzile automat - ca la un adevarat Supercar (avea super-oglinzile alea originale si, la viteza mai mare, sau vant din fata, aveau tendinta sa se plieze spre caroserie, asa erau de bune). Cred ca era pt reducerea consumului. :grin:

si eu patesc la fel cu oglinzile de la 120 in sus su lipesc de geam :ha: devine distrativ cand vrei sa te uiti in ele constat ca nu mai am la ce sa ma uit.

in tradevar la 150 era un zgomot foarte mare in masina dar la un momendat ma obisnuisem, :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De decolat, da. De explodat, la decolare, nu cred (ala a fost Challenger-ul si nu cred ca Niva sa atinga viteza aia - ar trebui un 170 km/h ca sa ai senzatii de Challenger, desi...). Insa se mai poate prabusi dupa decolare (ca MIG-urile).

Asa ca, un pic de grija, nu strica, totusi.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

a fost singura incercare care am facut-o, nu am sa mai incerc ptr ca sunt multi factori ca ma determina sa nu mai fac asta, instabilitatea din cauza ca e usoara, desi cu jantele astea am mai capatat inca 10 cm care in curbe se simt, si in ultimul rand cansumuuuu care cred ca atunci cat am mers cam 10km constant cred ca a papat la greu.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare