Antonio Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 ce performanta nu-mi vine sa cred ca am atins 150 km/h pe benzina la 140 http://img27.imageshack.us/img27/308/fotografii0003.jpg si la 150 http://img22.imageshack.us/img22/6701/fotografii0001k.jpg cum de a ajuns la viteza asta cand se spune ca nu prinde mai mult de 135-140km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta Erai la vale ?? Ca poate gravitatia si`a facut simtita prezenta ... :grin: Dar in orice caz e de consemnat si de pus in rama poza cu kilometrajul :wink: :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta mai incearca, se poate si mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta nu eram la vale , eram intre campu lung si ploiesti pe DN1 si acolo zona aia nu e vale :banana sa fie jantele ca sunt mai late dar tot pe 16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta felicitari si la mai mare! se poate si mai bine crede-ma :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta Daca nu era la vale, inseamna ca batea vintul din spate.....si daca nu era nici asta, atunci sigur era in cadere libera! :ha: Glumesc, nu ma luati in serios. :banana .......Eu n-am incercat decit 135 km/h, a fost de ajuns. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta cred ca daca nu as fi reusit sa fac pozele si as fi spus la cineva care are tot niva nu m-ar fi crezut, intradevar pe gaz nu am reusit sa-i dau mai mult de 140-143 km/h, dar azi ne mai avand gas am facut aproape plinu cu benzina,, din cate am observat merge mult mai bine la viteza pe benzina. sambata viitoare plec iar la Fundatica daca o sa mai am ocazia sa fie liber sa bag piciorul in ea, poate trec de 150 :banana poate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ce performanta .... poate ar fi cazul sa-ti cauti alta masina .... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta dc? crezi ca ar fi cazu sa-mi caut alta masina??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta dar, la 150 te-ai uitat sa vezi cum fuge indicatoru de la benzina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta din pacate nu m-am uitat ca atunci sigur ma speriam si o lasam la 100-120 maxim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Nici nu trebuie sa te uiti, doar sa ciulesti putin urechea si ai sa auzi cum suge benzina din rezervor. :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Nici nu trebuie sa te uiti, doar sa ciulesti putin urechea si ai sa auzi cum suge benzina din rezervor. :h5 eu ma cam indoiesc ca e atita liniste in niva la viteza aia.. :grin: Cred ca pt viteze de-astea e mai buna o alta masina, e prea riscant sa mergi cu niva cu 150, iar daca te gindesti ca si asa te depaseste cu usurinta loganul... mai bine o folosesti la ce este ea buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mprepelitza Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Salutare...si sincer, performanta ta, nu e chiar asa de imposibila. Chiar daca nu erai la vale sau cu vand din pupa...nu uita de abatarea indicatorului de viteza la ceasurile analogice. Si cu cat creste viteza, cu atat diferenta se face si ea nitel mai mare. Spun asta, ca si eu cu o Liberta, acum ceva ani buni, am ajuns la 165, chiar daca pe talon scria 155. Iar atunci, depaseam un coleg cu Tico, care mi-a zis dupa ca el avea 155, iar la el in fisa scria 145 km/h. Deci...cel putin dif de 10 km. Apoi, poate Niva sa aiba o carenta ceva mai mare la acest capitol, asa ca....diferenta pana ala 135 km/h se cam intelege. Eu asa o vad:) Totul este relativ!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta NIva are pe carte max 137km/h Posibil sa vi ajuns. Daca ai jenti de aliaj cu caucucuri aferente, merge. Eu am mers cu max 120. Si atunci aveam impresia ca nu o pot tine pe drum. Era ca o vrabiuta. Vroia sa isi ia zborul (dar, jentile mele sunt cum sunt si nici nu eram pe DN1). Maswina poate, dar, dupa mine, nu e indicat. Legat de Logan, da! din orice pozitie depaseste o Niva (dar pe asfalt) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Daca va uitati atent la toata discutia si apoi la poze observati un lucru interesant... Din discutie: I-am facut plinul :banana Din poze (dupa viteza de 150 pentru 2-3 minute si timpul afenrent prinderii acestei viteze): Rezervorul mult sub jumate! :P :P :P :P :P :P :uameni Oricum felicitari pentru incercare totusi Niva stie face cate putin din fiecare... :1 :bravo NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Din poze (dupa viteza de 150 pentru 2-3 minute si timpul afenrent prinderii acestei viteze): Rezervorul mult sub jumate! nu e relevant. la niva balangane indicatorul ala de practic doar daca stai pe loc stii cita benzina ai in rezervor. Pe coclauri iti arata intre zero cu bec rosu aprins si plin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Stiu asta nu e vorba in mare am vrut sa sune a gluma...desi are tente spre realitate... :twisted: Dar avand in vedere ca rumul era drpet posibil sa fie adevarat :P :ha: NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Ce performanta Din poze (dupa viteza de 150 pentru 2-3 minute si timpul afenrent prinderii acestei viteze): Rezervorul mult sub jumate! nu e relevant. la niva balangane indicatorul ala de practic doar daca stai pe loc stii cita benzina ai in rezervor. Pe coclauri iti arata intre zero cu bec rosu aprins si plin. Nici atunci. La mine cel puÅ£in nu mi-am dat seama de algoritmul de indicare a nivelului :happy 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Ce performanta @antonio!!! Nu te supara dar sa stii ca Niva nu e facuta sa alerge cu 150 la ora. Cel mai mult am mers cu ea cu 120(mai putea, dar nu stiu cat) insa mi-a fost frica sa o calc si in plus zgomotul la viteza asta e destul de mare. Toti de pe aici cred ca am dat flash-uri la altii, dar pe anumite drumuri si cu masini care sunt facute sa alerge. Dupa parerea mea singura menire a Nivei este sa ma duca in plimbari, concedii, cu cortul, mergand lejer si bineinteles cu o bere rece in mana :ha: :ha: :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Ce performanta Iarna merge si o votka... :grin: Antonio felicitari daca ai facut asta sa vezi ce poate... daca ai de gand sa mergi asa constant e periculos pentru tine... nu e o masina de viteza si de la 130 in sus poate ceda orice... :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Ce performanta Iarna merge si o votka... :grin: Antonio felicitari daca ai facut asta sa vezi ce poate... daca ai de gand sa mergi asa constant e periculos pentru tine... nu e o masina de viteza si de la 130 in sus poate ceda orice... :h5 eu asta am vrut sa vad ca poate si mai mult la viteza. nu voi mai incerca ptr ca manaca mult la noroi cu masinile de teren nu la viteza :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Ce performanta Daca trebuie sa te opresti brusc sau sa faci manevre la aceasta viteza este destul de periculos. Bafta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Ce performanta @antonio!!! Nu te supara dar sa stii ca Niva nu e facuta sa alerge cu 150 la ora. Cel mai mult am mers cu ea cu 120(mai putea, dar nu stiu cat) insa mi-a fost frica sa o calc si in plus zgomotul la viteza asta e destul de mare. Toti de pe aici cred ca am dat flash-uri la altii, dar pe anumite drumuri si cu masini care sunt facute sa alerge. Dupa parerea mea singura menire a Nivei este sa ma duca in plimbari, concedii, cu cortul, mergand lejer si bineinteles cu o bere rece in mana :ha: :ha: :ha: Si eu am ajuns cu Niva (actualmente a bbb) pe la 120-125. Din motive de senzatie asemanatoare cu cea dintr-un AN24 (cine le-a mai prins) la decolare, am renuntat sa perseverez (desi, cum zicea bbb mai era ceva loc, acolo jos, la pedala). Imi inchipui ca la 150 senzatia este de MIG 21 la decolare. Ce mi se parea extraordinar la Niva era ca, la viteza mai mare, i se pliau oglinzile automat - ca la un adevarat Supercar (avea super-oglinzile alea originale si, la viteza mai mare, sau vant din fata, aveau tendinta sa se plieze spre caroserie, asa erau de bune). Cred ca era pt reducerea consumului. :grin: “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Ce performanta Si pt reducerea consumului si pt aerodinamicitace. Oricum, masina asta nu e facut pt viteza. Poti sa o compari cu un magarus. Merge ce merge, dar cand se supara, poti sa ii suflii oriunde ca nu mai face nimic. Dar e Buna. foarte Buna. O laud pt ca o am si inca sunt multumit de ce poate sa faca. Ar fi absurd sa ii cer sa faca ce face o Toyota sau un Nisan, sau te mai miri care acaret de prin zona. Am vazut afirmatii de genul: schimb-o, ia alta, etc. Fiecare masina poate atat cat poate. Fiecare e pt nivelul ei. NIva e limitata la nivelul de o masina ruseasca cu o fiabilitate mai redusa. Dar, cu tate astea, poate multeee. Si, de multe ori, mult mai multe decat pot multe alte masini. Mai conteaza si cine tine de covrig si cum exploatezi masina. Dupa mine, off-road, nu inseamna numai noroi, santuri si locuri imosibile. Off-road e o incercare de depasire a cotidianului si a ceea ce vedem si a ceea de care ne izbim in fiecare zi. Inseamna detasare, Rupere de restul. Paote gresesc. Off-roadul e o incercare a celor satui de cotidian. Vor altceva. Senzatia e alta. Sa simti (vel putin vara) cum iti picura sub'brat in momentele in care ai incercat sa urci o pana si masina incepe sa alunece lateral. Sa vezi cum se apropie un copac de geamul tau si esti constient (unii) ca vei indoii ceva. Sa nu te intereseze ca ai uneori pamant si pe pantaloni si pe bocanci si in g.... c...... Dar, te intorci acasa murdar, obosit, tablele uneori indoite, dar, MULTUMIT. Eu asa il privesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate