Cris Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Suzuki Samurai 88 Sunt nou pe forum si sper sa nu enervez pe nimeni cu intrebarile mele. Am "targuit" atelajul si trebuie sa ma apuc de modificat. Primele intrebari: -distributie filtre ulei-preturi si sugestii (de preferat in Iasi); -amortizoare (cele mai ieftine) - temporar pana voi avea buget pentru kit; TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi salutare sa-l stapinesti sanatos amortizoare eu am pus kayaba si sunt multumit undeva la 140,00 ducata sau am inteles ca pe fata cica s-ar potrivi amortizor de spate dacia papuc in legatura cu distributia duci talonul sau mai bine piesa si comanzi de la magazin eu am luat de la unix acum nu stiu ce magazine aveti prin iasi eu iti doresc mulat bafta si spor la treaba :h5 daca doresti foi de arc se potrivesc cele de la damas din spate fara modificari suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi nu foi de arc...arcul cu totul se potriveste pe spate de la Dawoo Damas :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi marius trebuie sa dau o bere multumesc pt corectie :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi Felicitari! s-o porti sanatos prin noroaie, :W TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi nu uita sa votezi pentru suzuki :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi :h5 :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Samurai de Iasi :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi Multumesc pentru primirea calduroasa. Unde trebuie sa votez pentru Suzuki? Pe 9 martie am facut o mica iesire in teren si m-a surprins cat de bine se descurca "BISISICA" in tarla. Concluzia: trebuie sa ne apucam de modificat. Asteptam gumele sa vedem ce lift trebuie (multumum lui Dan pentru credit). Nota: Masinuta a primit un nume la botezul de pe 9 - BISISICA (explicatie: Bisisica era oaia neastamparata a lui Neculae Moromete) TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi :W vezi ca este un topic cu ce masini folosim in off road.Intri la subiecte active si votezi pt. veverite si neamul lor ,bafta :banana OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi Sanatate si sa ai noroc de masina. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi faina veverita si sa ai norok de ea sa o vaccinezi sa nu se imbolnaveasca de cap :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi Felicitari pt achizitie si spor la modificarile ce urmeaza :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi multa bafta....si :W :cl O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Samurai de Iasi Nota: Masinuta a primit un nume la botezul de pe 9 - BISISICA (explicatie: Bisisica era oaia neastamparata a lui Neculae Moromete) Bine ai venit ! :W :ha: ....Apropo, cine-i Moromete ? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Samurai de Iasi Au venit gumele (multumiri lui Dan pentru credit) Am luat decizia de a pune un kit Calmini. Intrebare: Ce kit trebuie pentru gumele astea? Pot sa-l comand in Romania? Cat costa? (Daca nu e in Rom atunci unde si cum?) Multumesc pentru incurajari :uameni TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Samurai de Iasi :W :cl :h5 PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Samurai de Iasi :1 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samurai de Iasi :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samurai de Iasi :h5 bine ai venit Eu am incercat sa gasesc in Romania distribuitor de Calmini si nu am gasit. Am comandat direct de la ei.Pe site gasesti orice informatie NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samurai de Iasi Salut si bine ai venit . Un Kit calmini poti sa iei de aici http://www.calmini4x4.de/Fahrwerk de aici poti lua si multe altele; inaint de a te apuca de cumparaturi, AR TREBUI SA STII EXACT ce vrei de la ea, si pana la ce nivel vrei sa tagi de ea....sunt multe care se pot face la veveritoi si fara a investi sume impresionante, dar, sunt si repere pe care este strict necesar sa le achizitionezi de la cei de mai sus sau alti asemenea lor. La urmatoarea intalnire - pe viu, vad ca esti din Iasi, mai povestim :grin: Toate bune. :hi Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Samurai de Iasi foarte corect:nemtii au reprezentanta,dar comandat direct de la americani iesi mai ieftin_platesti transport pe pachet 158$ si TVA19%.Daca iei de la nemti platesti si adaosul lor. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Samurai de Iasi doar ca de la nemti vin ma repede si nu mai dai vama si mai ales, nu mai astepti sa se trezeasca vreo ametita ca sa te sune odata cu vamuirea..... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Samurai de Iasi Sambata 14.03.2009 s-a "organizat" o iesire cu baietii de la OFFROAD CLUB IASI. Masina trebuie pregatita rapid. S-a probat un cauciuc, si asa cum se observa agata in bara si in overfender-e: motiv pentru care pleaca bara, suportul de bara si overfenderele (de vanzare sau schimb) Si iesirea, Masina s-a comportat super pentru o masina stock cu gume. O problema: la sfarsitul zilei (chiar pe ultima urcare) mergea normal pana la jumatatea urcarii dupa care murea motorul (in relanti statea foarte bine) Precizez ca e cu carburator-injectie monopunct (nu prea inteleg cum functioneaza). Stie cineva care ar putea fi cauza? TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Samurai de Iasi Cu gasca. TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate