Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce mai crapa la Niva..

andy68

Postări Recomandate

Re: ce mai crapa la Niva..

Ce imbunatatiri are masina de te-a costat atit? Cam mult 13000 euro, probabil ca in banii astia au intrat jenti de aliaj, aer conditionat, geamuri electrice, praguri si bull-bar cromat, etc. Masina este 9000 euro, cam mare diferenta........doar daca accesoriile nu le-ai comandat direct de la dealer. Alta mostra de nesimtire romaneasca o reprezinta preturile acestor accesorii. Jecmaneala la drumul mare. Practic nesimtirea incepe cu achizitionarea masinii care la noi este 9000 euro iar in Moldova sau Bulgaria doar 6000. Mare diferenta, chiar foarte mare. Aici intervine jnapanul stat roman cu ale lui taxe nesimtite peste care se mai adauga si importatorul hraparet. Naspa rau de tot.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator RallyZone

poi am asa: masina, bullbarmare, trepte laterale, carlig in spate, proiectoare ceata, proiectoare mari tot in fata.

masina a fost platita in 12 decembrie 2005 cash la oradea la gazextrade (pe calea clujului...nu mais tiu ce numar) si mi-a adus-o un domn in cluj miercuri 15 decembrie 2005 pe la ora 12 jumate 1.

cand am primit masina avea 178km in bord, cica o trebuit sa mearga cu ea pana in vama sa-i faca vama si mi-a adus-o la cluj.

nu am nici servodirectie, nici geamuri electrice, nici nimic.

a m-a costat parca 9 euro sa nu-mi aplice pe porbagaj cilindreai aia cu 1.7i

am intelesc ca in rusia asa ceva ii in jur la 3800 euro acum, atunci era cam 6000 euro, dar era vama cu rusia, moldova, romania, prea mult de condus.

dar acum regret nespus de aceasta achizitie, daca as avea aucm banii aia mi-as cumpara un nissa patrol gr, am eu boala pe modelul 2000 ala mare de 7 locuri automat cu motor de 4000 benzina.

pana in prezent am 29.000 km, si am investit maxim 10 milioane pana acum in masina, 3schimburi de ulei, un set de bujii, un filtru si un modul de aprindere.

a sa nu uit teava aia de apa si un releu.

urmeaza un ambreaj, un capat de bara si in rest nimic, dar la dotari...ii mai slaba si ca dacia 1300, aia macar avea scaune mai confortabile.

nu stiu ce ambreaj sa-i cumpar.

daca as stii cum sa bag niste poze, as pune niste poze.

ps: am inserat o poza dar nu apare :( :sr

Link spre comentariu

cine a schimbat ambreiajul va rog !

se da jos si grupul ,sau iese cutia pe sub el?

s au recuperat toate suruburile la cardane?

vre o keie mai speciala ? ,priza de centrare obligatoriu?

multumesc !!1

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

teo_pas ti-ai cumparat ambreaj?

daca da, ce marca, de unde si cu ce pret.

multumesc

in primavara de la rusi din galati ne cunoastem de mult timp cumparam piese pt motoare de barca de la ei ,mi l montez pe asta deocamdata ,atunci am dat 2 mil pe placa disc si rulment ,sunt curios cat ma tine dupa care trecem la ceva mai bun pana unde ne tin buzunarele !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare