rd_adi Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Urmeaza sa lucrez alaturi de un prieten la un body lift pentru o Vitara... kit-ul l-am gasit pe net undeva la 150 de euro ... toate bune si frumoase... din cate stiu nu e o operatie extrem de dificila...dar inainte de a ma apuca de lucru vreau sa aflu niste info exacte si concerte... Pe langa kit-ul propriu zis ce modificari mai trebuie facute? Coloana de directie,instalatie electrica,frane...? Orice alte informatii sunt foarte bine venite! Va multumesc anticipat! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Body lift Vitara! Vitara '91 2 usi cabrio... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Body lift Vitara! verifica topicul cu 235/75 r15 poate te ajuta. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Body lift Vitara! si al meu cu body lift vitara bafta multa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Body lift Vitara! In afara de distantierele alea ai mai avut ceva de lucru? Am sa pun poze in timpul lucrului... :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Body lift Vitara! alfonso a patit-o cu cablurile ce duceau la baterie sau tensionat...el are isuzu dar... bafta! O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Body lift Vitara! Aia nu ar trebui sa fie mare problema... coloana de directie ma ingrijosreaza putin dar... Oricum probleme major care apar la body lift nu sunt intalnite? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Body lift Vitara! :hi Sa ai grija la busonul de alimentare cu benzina (furtunul trebuie prelungit) la conducta de frana fata dreapta (sudat suportul mai jos) si la levierele de la cutia de viteza si reductor(trebuie indoite spre inainte) apoi urmeaza barile fata si spate ehe nu-i chiar as de usor dar nici f complicat :grin: succes si asteptam foto inainte in timpul transformarii si dupa :h5 Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Body lift Vitara! Ok multumesc de informatii! Odata ce ne apucam de lucru voi pune pozele! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Body lift Vitara! salut rd_adi ce contine body lift-ul acesta la 150 euro?Este varianta cu bucsi? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Body lift Vitara! Suruburi saibe piulite bucsi... totul de pe calmini america NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Body lift Vitara! ai reusit sa le si montezi?Pune o paza sa vedem cum arata!!In cat timp au venit piesele? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Body lift Vitara! am gasit si eu BL de 3" in america,in cat timp a ajuns pachetul,si pretul platit a fost doar cat scrie de 150,80 lire sterline? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Body lift Vitara! domnu moga sunt la topicuri cu body lift fara numar sunt poze pe faze de lucrari,MURA-N-GURA e varianta de 50mm bodylift si 40mm suspension lift alege ce varianta vrei sau ambele,daca vrei ceva mai extrem bucse se fac la strungar,daca nu ai cote,dimensiuni sau strungar se rezolva iti trimit prin posta,250lei varianta cu toate piesele componente si ajung pe a 2-a zi.kiturile calmini costa mult si dureaza mult si fac aceasi treaba si pe deasupra poti sa o faci singur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Body lift Vitara! Din cauza vremii si crizei noi inca amanam lucrarea ... nu depinde de mine deci nu am ce face... Intr-adevar putem face bodylift home made ... si poate sa iasa chiar excelent de bine daac nu ne zgarcim si daca lucram cu oameni cunoscatori.... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate