Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se desfac prezoanele in mers !

Alin

Postări Recomandate

Asa cum am scris si in titlul am nevoie de putin ajutor din partea voastra.Pe scurt,la o autoutilitara VW lt35 se desfac ,in mers , prezoanele rotii stanga spate.

Daca are cineva idee din ce cauza si cum se poate remedia voi ramane recunoscator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Putin ajutor

Daca conicitatea prezonului sau piulitei nu este la fel cu conicitatea din janta nu au nici un motiv sa stea stranse. Blocarea se face pe acea conicitate.

Poate ca s-au largit gaurile din janta... incearca sa schimbi rotile intre ele, apoi prezoanele (piulitele) intre ele si vezi cum se muta buba.

Succes!

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Am schimbat jenti , prima s-a stricat,am pus rezerva s-a stricat si aceasta,daca mai pun una o stric si pe aia.Mi se pare absolut imposibil sa se duca conicitatea la toate 5 prezoanele odata,trebuie sa fie altceva....

Link spre comentariu

ai sa rizi...dar obligatoriu la toate prezoanele se strica din cauza ca s-a mers cu ea slaba...muta-le pa alta parte cu a spus Adi muult mai complet decit am scris eu dar sa le muti pe toate sa nu mai strici si altele

pune roata de pe dreapta pe stinga cu tot cu prezoane sau piulite ce ai tu

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Sigur o revizie serioasa la toata partea te-ar ajuta mult (ma refer la rulmenti , axe , etc..) .De regula desfacerea unei piulite este cauzata de vibratii anormale ale ansamblului din care fac parte . Nu te culca pe o ureche ca poate merge daca nu se mai slabesc o perioada , poate fi inceputul unui dezastru . oricum e bine ca ai sesizat .... si succes !

Cu respect !!!

Printre voi cu terrano 2 !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare