Alin Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Asa cum am scris si in titlul am nevoie de putin ajutor din partea voastra.Pe scurt,la o autoutilitara VW lt35 se desfac ,in mers , prezoanele rotii stanga spate. Daca are cineva idee din ce cauza si cum se poate remedia voi ramane recunoscator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Putin ajutor dute la service asa am patit si eu la un t5 si a schimbat ceva la ea schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Putin ajutor ce ai schimbat la ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Putin ajutor Nu are nimeni nici o idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Putin ajutor mai mult ca sigur ai gaurile la janta ovale....schimba jantele intre ele ca sa-ti dai seama zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Putin ajutor Daca conicitatea prezonului sau piulitei nu este la fel cu conicitatea din janta nu au nici un motiv sa stea stranse. Blocarea se face pe acea conicitate. Poate ca s-au largit gaurile din janta... incearca sa schimbi rotile intre ele, apoi prezoanele (piulitele) intre ele si vezi cum se muta buba. Succes! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Putin ajutor Am schimbat jenti , prima s-a stricat,am pus rezerva s-a stricat si aceasta,daca mai pun una o stric si pe aia.Mi se pare absolut imposibil sa se duca conicitatea la toate 5 prezoanele odata,trebuie sa fie altceva.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Putin ajutor ai sa rizi...dar obligatoriu la toate prezoanele se strica din cauza ca s-a mers cu ea slaba...muta-le pa alta parte cu a spus Adi muult mai complet decit am scris eu dar sa le muti pe toate sa nu mai strici si altele pune roata de pe dreapta pe stinga cu tot cu prezoane sau piulite ce ai tu zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Putin ajutor Sigur o revizie serioasa la toata partea te-ar ajuta mult (ma refer la rulmenti , axe , etc..) .De regula desfacerea unei piulite este cauzata de vibratii anormale ale ansamblului din care fac parte . Nu te culca pe o ureche ca poate merge daca nu se mai slabesc o perioada , poate fi inceputul unui dezastru . oricum e bine ca ai sesizat .... si succes ! Cu respect !!! Printre voi cu terrano 2 ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Putin ajutor sigur ai mers cu rata putin slabita si s-a stricat conicitatea.nu e din rulmenti si din nimic.cred ca roata,prezoane,piulite sau ce-o avea acolo trebuie verificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate