Silviu4x4 Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Doris Schmidts cea mai frumoasä din tarä! De origine säseascä, impreunä cu familia, sa stabilit in Germania in anul 1990, päräsind orasul natal Brasov. Are 178 m 20 de ani, studentä, preferä cititul cäntatul la pian si gätitul..........sarmalelor!!!! O pozä. http://www.ka-news.de/storage/scl/bilde ... v35934.jpg Din spusele celui mai renumit chirurg plastic german.....:"am sä copiez de la Doris cam toate formele naturale ce ies in evidentä pt. a le oferi pe piatä" Sä ne träiascä!!!! :ypu :ypu :ypu :g :h5 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov :fk2 Toate tutele prefera cititul, cantatul si activitatile de gospodina! :ha: :ha: :ha: Cum dracu se face ca le vezi doar prin baruri si au impresia ca Plinius cel Mare a fost Dj? :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov Ai reacu nemti, ce s-ar face ei fara frumusetile patrie noastre? Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov Ai reacu nemti, ce s-ar face ei fara frumusetile patrie noastre? S-ar f.te intre ei, ar deveni "partzi" la ce boraciuni de femei au! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov :fk2 Toate tutele prefera cititul, cantatul si activitatile de gospodina! :ha: :ha: :ha: Cum dracu se face ca le vezi doar prin baruri si au impresia ca Plinius cel Mare a fost Dj? :ha: :ha: :ha: :ha: Acum chiar cä esti negativist räu.Eu am scris ceva foarte scurt aici din "multele" publicate in ziarul transilvania, amänunte de la traditia pänä la modestia cu bun gust a familiei. Crezi cä fata si a fäcut un bine afirmänd cä face sarmale in presa nationalistä germanä? Din conträ! Si dacä nu sar potrivi deloc afirmatia ta de mai sus, cum ar suna "scuza"? Existä o diferentä de gändire ceva aprofundatä in alegerea Mis Germ. si cap de bilblie sänt unele lini ce trebuiesc respectate concurenta fiind mare.Cänd afirmi cä ai ca hoby Pianul atunci TREBE sä il ai. Spui cä studiezi BWL (in cazu ei,) sä nu crezi cä este ceva asemänätor cu afirmatia lui Gigi B. cä ar fi in anul2 la dreptul....si el nu stie unde este facultatea. Am si eu 2 fice cu "coate roase" la pian, peste ceva timp o sä spunä unu "si tutele astea maram preferä pianul". Sä le pun de gät, pentru neäncrezätori o pancardä cu----"mama este al 9-lea dirijor pianist european si ma invätat sä cänt la pian" , ca sä inläturäm confuziile neäncrezätoriilor? :T Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov SA FIM MANDRII !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov Silviule, mai intai sa-ti traiasca fiicele si sa fii mandru de ele. Pe de alta parte, care crezi ca ar fi sansa ca TU sa fii impacat ca unua dintre ele sa participe la concursul de Miss? Sa fim seriosi, un concurs de miss este doar ceea ce pare! Nu vreau sa discut mai mult, scuze de comentariu. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov :fk2 Toate tutele prefera cititul, cantatul si activitatile de gospodina! :ha: :ha: :ha: Cum dracu se face ca le vezi doar prin baruri si au impresia ca Plinius cel Mare a fost Dj? :ha: :ha: :ha: :ha: si sa salveze balenele, sa elimine foametea din tarile de lumea a III-a si sa lupte impotriva incalzirii globale :ha: :ha: Oricum, sincer, tipa are ce arata :bravo ei Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov Ai reacu nemti, ce s-ar face ei fara frumusetile patrie noastre? S-ar f.te intre ei, ar deveni "partzi" la ce boraciuni de femei au! :ha: Se spune "Caii buni se tin in grajd"! Persoanele care se "scurg" "dezorientate" prin centrele pietonale germane, cä or fi ele uräte sau obeze, nu ar trebui sä efectueze media frumusetei! Asa finte observ si eu cänd mä misc inafara teatrului, dar prisma mea criticä le selectezä direct in seltarul "fintelor pierde varä" ,de genul "stau pe centru sä fiu väzutä cä oricum nu am de lucru". Mai sänt si altele, dar ocupate foarte, nu si väd capul de treabä din cauza "dependentei fatä de bärbat" aleasä. Motoul lor....decät la tigaie inchisä in casä si cu bärbat mai bine singurä si pe buzunarul meu. Si sänt multe, dar nu au timp de a cäsca ochii. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov ....alta parte, care crezi ca ar fi sansa ca TU sa fii impacat ca unua dintre ele sa participe la concursul de Miss? Sa fim seriosi, un concurs de miss este doar ceea ce pare! Hai sä depänäm timpul inpoi la inceputul povestei Claudia Schiffer.....nu disco nu fumuri nu fatade. A fost descoperitä ...a ajuns un star a reusit sä isi pästreze echilibrul ...nu a deraiat........ Ar fi un pärinte pe lumea asta care ar mormäii in cazul ästa? si sä ii zicä "stai fatä pe fundul täu in birou si dactilografiazä vreo 47 de ani pänä iesi la pensie si vei fi fericitä? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Mis Germania 2009 e din ...Brasov E ma da pa 4x4 ce faci??? Hai cu noi la o iesire!! Nu sta acolo in biblioteca! Si io am 2 fete!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate