Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AT???

drm

Postări Recomandate

Re: AT???

Sunt resapate 100% ...una peste alta pretul chiar si ptr resapate (daca sunt noi) e unul f bun! Din cate stiu eu Unimog sau cineva la Brasov vindea profilul asta! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut cum se comporta profilul asta anul trecut pe un TJ ... pe zapada si teren semi-inghetat chiar s-a comportat mult mai bine ca profilul tip Simex! In noroi nu am vazut ...

Anvelopele resapate sunt insa o alternativa mult mai ieftina (de multe ori sub jumatate de pret) decat originalele!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca este cazul pot fi ochii si urechile tale....pot face si foto suplimentare :h5 ...si le pot si aduce pe 27 in drum spre SIBIU

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Daca sunteti curiosi am pe stoc si in mometul de fata o dimensiune mult mai mare pentru comparatie cele din licitatie sunt aprox 28" cele de la mine 32" (235/85 R16) la un pret de 300 eur +TVA. Deci pretul este cam prea mare mai ales pentru o ocazie (Pretul pentru acest produs ar trebui sa fie undeva pe la 175-180 eur)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare