drm Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 http://www.okazii.ro/catalog/19943138/v ... ml#galerie se poate sa fie AT-uri??? experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: AT??? Sunt resapate, carcasa initial fiind de la ce scrie pe lateral,... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: AT??? Sunt resapate 100% ...una peste alta pretul chiar si ptr resapate (daca sunt noi) e unul f bun! Din cate stiu eu Unimog sau cineva la Brasov vindea profilul asta! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: AT??? Si cum se comporta : au probleme la echilibrare, in noroaie fac fata ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: AT??? Lasa-le frate ! Astea sunt un fel de chelios cu mesha ! Resapatele in firea lor sunt acoperite talon ,banda , talon . Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: AT??? Am vazut cum se comporta profilul asta anul trecut pe un TJ ... pe zapada si teren semi-inghetat chiar s-a comportat mult mai bine ca profilul tip Simex! In noroi nu am vazut ... Anvelopele resapate sunt insa o alternativa mult mai ieftina (de multe ori sub jumatate de pret) decat originalele! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: AT??? Merg foarte bine pe noroi, mai multi din Cluj aveau pe masina de concurs ani de zile. La Extrem. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: AT??? Daca este cazul pot fi ochii si urechile tale....pot face si foto suplimentare :h5 ...si le pot si aduce pe 27 in drum spre SIBIU Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: AT??? Daca sunteti curiosi am pe stoc si in mometul de fata o dimensiune mult mai mare pentru comparatie cele din licitatie sunt aprox 28" cele de la mine 32" (235/85 R16) la un pret de 300 eur +TVA. Deci pretul este cam prea mare mai ales pentru o ocazie (Pretul pentru acest produs ar trebui sa fie undeva pe la 175-180 eur) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate