RZV Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Avem un prieten foarte bun,coleg de facultate,are numai 29 ani,care are o problema foarte grava:de aproape 2 ani se chinuie cu o boala nediagnosticata si se pare necunoscuta,care la transformat dintr-o persoana sociabila si prietenoasa in ceva de nerecunoscut....nu va puteti inchipui..... :sr :sr :sr Cum toti banii de pe pamint nu-l pot ajuta,va rugam insistent pe cei cu grupa B3 sa mergeti sa donati ceva sange.... Respectivul are nevoie urgenta de sange grupa B3,este intr-o semicoma (nu stiu daca este corect dpdv medical ce spun) internat la Spitalul de Urgenta din Bucuresti,la terapie intensiva,legat la tot felul de aparate,pe Calea Floreasca mai exact..... Miine joi de la 07:00 la 08:00 sunt acolo,dupa,este Valialias Babu pina pe la 10:00......va rugam mult,cei care sunt din Bucuresti si au grupa B3,dati o mina de ajutor,si specificati va rugam ca singele este donat pentru DRAGOS TANASE ....din pacate se pare ca este cunoscut in toata sectia de Terapie intensiva.... Inca ceva:se poate dona singe numai in intervalul 07:00-13:00,asta in cazul in care cineva vrea sa mearga si poate numai dupa amiaza...... Rog unul din moderatori sa mute topicul la anunturi de maxima importanta........Va rog frumos.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Am facut anuntul global. Haide-ti oameni buni, cei care au B3, donati sange pentru a salva o viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Eu sunt la 7 dimineata acolo la spital cu mama,sora si un vecin care au grupa B3 , ma puteti suna pe mine la nr 0722883300 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 grupa O nu ajuta? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Va comunic eu maine daca este nevoie si de alta grupa, spun asta pentru ca am intrebat daca e nevoie si de alta grupa si mi-a zis ca numai b3 deoarece extrage trombocitele, mai multe detalii va dau maine ca-mi iau laptop-ul cu mine si anunt ce si cum :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 0 sunt si eu,ma duc la prima ora cu un coleg de munca care are B3,s-a oferit voluntar............ Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Din cunostintele mele se poate dona orice grupa de sange dar trebuie sa se mentioneze pentru cine se face donatia , astfel beneficiarul donatiei va avea intaietate la banca de sange.Se poate dona in orice oras din tara dar trebuie avut grija ca bonul primit sa ajunga in posesia celui pentru care se doneaza.Te rog sa te interesezi maine si sa ne spui daca este asa sau nu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Din cunostintele mele se poate dona orice grupa de sange dar trebuie sa se mentioneze pentru cine se face donatia , astfel beneficiarul donatiei va avea intaietate la banca de sange.Se poate dona in orice oras din tara dar trebuie avut grija ca bonul primit sa ajunga in posesia celui pentru care se doneaza.Te rog sa te interesezi maine si sa ne spui daca este asa sau nu . ok, am sa fac asta,multumim mult! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Acum am citit anuntul. Am B3, sunt din Bucuresti. Daca mai e valabil, da-mi te rog ceva detalii unde sa merg azi. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 IN ATENTIA DONATORILOR DE SANGE ONORIFICI Donarea de sange este un gest umanitar si nu este obligatorie.De sangele donat depinde viata semenilor nostri,parinti,frati,surori,colegi,prieteni,etc. Conditii de donare: -varsta intre 18-59 ani femeile,18-60 barbatii -greutatea peste 58kg pt femei,peste 60kg barbatii, nu mai mult de 100 La examenul clinic si biologic sa nu se prezinte; Contra indicatii medicale; -Hipertensiune arteriala TA peste180/100 -Hipotensiune TA sub 100/60 -Cardiopatie ischemica -Interventii chirurgicale mai recente de 1 an -Extractiidentare si orice interventie stomatlogica efectuata in urma cu 6 luni -Tratament injectabil in urma cu 3 luni -Traumatisme craniene cu pierderea cunostintei(coma) -Tatuaje, gauri pentru cercei efectuate mai recent de 1 an -Boli dermatologice; psoriazis,vitiligo, hrpes -Ulcer in puseu acut, operat -Afectiuni endocrine,, boli de tiroida, diabet -Anemie, sarcina,alaptare, menstruatie (7 zile dupa menstruatie) -Hepatita acuta, cronica, virala A,B,C (indiferent la ce varsta a debutat) -Boli cu transmitere sexuala HIV, sifilis -Boli neuropshice -Dioptrii mai mari de -3 (miopie forte) -Viroze, TBC (indifernt la ce varsta a debutat) -Nu alcoolici sau alte conntra indicatii. In atentia donatorilor -Donrea se face in conditii sterile, cu ace si pungi de unica folosinta -Dimineata, inaintea recoltarii sa se consume o ceasca cu ceai sau cafea un covrig, legume si fructe -Fumatul este interzis inainte si dupa donare cu o ora -Este interzisa conducerea autovehicolelor timp de o ora dupa donare SE POATE DONA ORICE GRUPA SANGUINA PENTRU DRAGOS PENTU CA VOR FACE SCHIMB CU ALTE SPITALE O puteti suna pe mama lui DRAGOS TANASE pe nr 0722637503 MAGDA Multumim pentru ajutor! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Eu ajung maine dimineata (sambata) . Am B3. Intrebarea e : e de ajuns sa zic acolo unde fac donarea ca este pentru pacientul Dragos Tanase? Mulltumesc. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Eu ajung maine dimineata (sambata) . Am B3. Intrebarea e : e de ajuns sa zic acolo unde fac donarea ca este pentru pacientul Dragos Tanase? Mulltumesc. Da poti sa spui ca este pentru... trebuie sa noteze intr-un registru.... te rog sa citesti ce scrie mai sus, adica conditiile pentru a dona, spun asta pentru ca au fost astazi 30 persoane si nu au donat decat 4, nu vreau sa bati drumul degeaba. Multumim pentru ajutor! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Din pacate am dioptrii mari + - 7!! dar, de unde ai luat postul ala cu cine poate dona? Te intreb pentru ca eu am cautat pe net si uite ce am gasit: http://www.doneazasange.ro/cine_poate_dona.html "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Alea sunt conditiile de la Spitalul de urgenta...stim ca sunt restrictivi si la fel am intrebat si noi dar raspunsul este mai sus in lista lui Vali...troneaza mare pe usa de la Donatori singe din incinta spitalului...asta vor si aste sunt regulile lor......nici eu nu am reusit si am o extractie dentara acum 2 luni si operatia la picior cu fix un an in urma.....am analizele la zi si au iesit ok.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 OK, am inteles. Imi pare rau ca nu pot sa ajut... si am B3 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Alea sunt conditiile de la Spitalul de urgenta...stim ca sunt restrictivi si la fel am intrebat si noi dar raspunsul este mai sus in lista lui Vali...troneaza mare pe usa de la Donatori singe din incinta spitalului...asta vor si aste sunt regulile lor......nici eu nu am reusit si am o extractie dentara acum 2 luni si operatia la picior cu fix un an in urma.....am analizele la zi si au iesit ok.... din pacate si eu am ramas doar cu intentia.. anul trecut in mai am avut un accident cu moto din vina unui tigan analfabet (cum o fi luat permisu''??) care s-a terminat cu o interventie chirurgicala la umar. :sr Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Le multumim tuturor celor care au incercat sa doneze sange,daca cineva a reusit sper ca va salva o viata ......din pacate va fi o alta viata........ Astazi dimineata,duminca 15.03.2009 prietenul nostru Dragos Tanase a trecut in lumea celor fara probleme si greutati....... DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L AIBA IN PAZA! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Din pacate tot sangele din lume nu l-a putut ajuta.... In dimineata asta si-a luat drumumul catre o lume mai buna si a scapat de chinurile din lumea asta... DUMNEZEU SA-L IERTE! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 sint alaturi de voi....dumnezeu sa-l ierte zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Dumnezeu sa il ierte ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Imi pare rau de pierderea suferita ... Condoleante :sr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Condoleante familiei.......... Dumneazeu sa-l ierte si sa-l odihneasca......... "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Dumnezeu sa-l ierte..........a plecat poate prea devreme... :sr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Dumnezeu sa il aiba in paza!!!! :sr :sr :sr :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Donatie singe grupa B3 Dumnezeu sa-l ierte. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate