Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Overfendere Samurai!

patagoniac

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am un preieten care are nevoie de overfenderele de la un Samurai ('91).....ma poate ajuta cineva?

As mai avea nevoie de cate ceva:

- capetele de la bara din spate, sunt niste piese din plastic care fac legatura intre bara din spate si overfenderele de la rotile din spate. Aveti idee de unde gasesc asa ceva?

- ornament praguri ....cred ca tot din plastic sunt : as vrea 2 perechi

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Overfendere Samurai!

ornament praguri pe dreapta cred ca nu l-am aruncat ca nu l-am gasit cand am facut curat dar ma uit si de colturile de plastic spate pe duminica dupa masa

cadou

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

va pot pune in legatura cu cineva care face din fibra cam toate tipurile de overfendere. stock mari bushwacker etc...

waa ... bushwacker ... astea chiar sunt frumoase. Pot sa-mi aleg latimea de care am nevoie? Da-mi si mie ceva detalii.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Am eu,daca intereseaza pe cineva nr tel 0744621955 sau PM

scuze dar am gresit nr de tel 0744621055

overfenderele sunt de cele mai late si sunt originale Suzuki

Karcsi

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

No, pai asa e treaba....cine face off road nu mai are nevoie de overfendere :) :)

@pinti

man, multumesc pentru coltarele alea, platesc transport si tot ce mai trebe. Nu gasesc prin Bucale pe aici decat ptr. fata.

Link spre comentariu

box]
va pot pune in legatura cu cineva care face din fibra cam toate tipurile de overfendere. stock mari bushwacker etc...

waa ... bushwacker ... astea chiar sunt frumoase. Pot sa-mi aleg latimea de care am nevoie? Da-mi si mie ceva detalii.

da se pot face la dimensiunea dorita.

intreb luni si dau detalii de pretz pe PM

Link spre comentariu

Vizitator dragos74

Karcsi

daca ai sti tu ce voce suava mi-a raspuns mie la primul nr. afisat... :)

...am sa incerc inca odata pe asta adevarat... :wink:

Link spre comentariu

hehehhee......voce suava.....pai ce sti tu ce gagicutza cu Samurai se ascundea dupa vocea aia suava :P

Sa vi-l prezint pe Dragos74, el e prietenul meu de pescuiala cu care ca 2 nebuni ne-am cumparat Samuraie ca sa le hurducaim pe campuri, dealuri, diguri si paduri in cautarea locurilor uitate de pescuit de pe la Dunare pana la munte.

Are un Samurai metaltop din 91 pe care l-a reconditionat de curand si are nevoie de overfendere.

Il mai las si pe el sa se prezinte.

Link spre comentariu

hehehhee......voce suava.....pai ce sti tu ce gagicutza cu Samurai se ascundea dupa vocea aia suava :P

Sa vi-l prezint pe Dragos74, el e prietenul meu de pescuiala cu care ca 2 nebuni ne-am cumparat Samuraie ca sa le hurducaim pe campuri, dealuri, diguri si paduri in cautarea locurilor uitate de pescuit de pe la Dunare pana la munte.

Are un Samurai metaltop din 91 pe care l-a reconditionat de curand si are nevoie de overfendere.

Il mai las si pe el sa se prezinte.

Unde e prietenul? nu se vede niciunde :uameni :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Karcsi

daca ai sti tu ce voce suava mi-a raspuns mie la primul nr. afisat... :)

...am sa incerc inca odata pe asta adevarat... :wink:

avea voce blonda sau................

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

eeeeei...e si el mic. Inca n-are poze cu ce sa se mandreasca, abia a scos-o de la vopsit, chituit, carpit, lacuit si n-are cu ce sa apara, basca ii lipsesc si overfenderele, vrei sa dea "nashpa" asa din prima? E un samu cred ca al unui vanator ca ae mistreti si cerbi desenati ici colea si bullbar care se rabateaza ca un fel de tava sa iei mistretul pe sus cu el.....super interesant sistemul. Il pun sa faca niste poze cu ea si il chem pe forum sa se prezinte.

Numai bine.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salutare offroaderi,spuneti-mi cine face overfendere tip wrangler pentru sami,vreau sa-l fac mai aratos,prieteni mei au mutubusu si rid de sami al meu.:uameni:tk:cl

:plChiar nu stie nimeni nimic de aceste overfendere,si pentru dragos74 dane detalii despre bara ta pentru mistreti,sunt curios,mai pot monta si troliu.:tk

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare offroaderi,spuneti-mi cine face overfendere tip wrangler pentru sami,vreau sa-l fac mai aratos,prieteni mei au mutubusu si rid de sami al meu.:uameni:tk:cl

:plChiar nu stie nimeni nimic de aceste overfendere,si pentru dragos74 dane detalii despre bara ta pentru mistreti,sunt curios,mai pot monta si troliu.:tk

masina ta aparea pe pagina baietilor de la OTC.Nu au si asa ceva?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare