patagoniac Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Buna ziua, Am un preieten care are nevoie de overfenderele de la un Samurai ('91).....ma poate ajuta cineva? As mai avea nevoie de cate ceva: - capetele de la bara din spate, sunt niste piese din plastic care fac legatura intre bara din spate si overfenderele de la rotile din spate. Aveti idee de unde gasesc asa ceva? - ornament praguri ....cred ca tot din plastic sunt : as vrea 2 perechi Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! ornament praguri pe dreapta cred ca nu l-am aruncat ca nu l-am gasit cand am facut curat dar ma uit si de colturile de plastic spate pe duminica dupa masa cadou ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! scuze pt off topic dar nu-ti recomanda ornamentele pt praguri retin apa si implicit noroiul si ruginesc pragurile mult mai repede :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! :bravo ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! dar overfendere nu stie nimeni de unde se procura ? Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! Am eu,daca intereseaza pe cineva nr tel 0744621955 sau PM tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! Am overfendere noi noute din fibra. Da PM daca te intereseaza. Am o bara fata completa. 0722.777.111 ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Overfendere Samurai! mari sau normale? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Overfendere Samurai! va pot pune in legatura cu cineva care face din fibra cam toate tipurile de overfendere. stock mari bushwacker etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Overfendere Samurai! va pot pune in legatura cu cineva care face din fibra cam toate tipurile de overfendere. stock mari bushwacker etc... waa ... bushwacker ... astea chiar sunt frumoase. Pot sa-mi aleg latimea de care am nevoie? Da-mi si mie ceva detalii. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Overfendere Samurai! si io vreu :h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Overfendere Samurai! Am eu,daca intereseaza pe cineva nr tel 0744621955 sau PM scuze dar am gresit nr de tel 0744621055 overfenderele sunt de cele mai late si sunt originale Suzuki Karcsi tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Overfendere Samurai! No, pai asa e treaba....cine face off road nu mai are nevoie de overfendere :) :) @pinti man, multumesc pentru coltarele alea, platesc transport si tot ce mai trebe. Nu gasesc prin Bucale pe aici decat ptr. fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Overfendere Samurai! box]va pot pune in legatura cu cineva care face din fibra cam toate tipurile de overfendere. stock mari bushwacker etc... waa ... bushwacker ... astea chiar sunt frumoase. Pot sa-mi aleg latimea de care am nevoie? Da-mi si mie ceva detalii. da se pot face la dimensiunea dorita. intreb luni si dau detalii de pretz pe PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos74 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Overfendere Samurai! Am eu,daca intereseaza pe cineva nr tel 0744621955 sau PM scuze dar am gresit nr de tel 0744621055 overfenderele sunt de cele mai late si sunt originale Suzuki Karcsi daca ai sti tu ce voce suava mi-a raspuns mie la primul nr. afisat... :) ...am sa incerc inca odata pe asta adevarat... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Overfendere Samurai! hehehhee......voce suava.....pai ce sti tu ce gagicutza cu Samurai se ascundea dupa vocea aia suava :P Sa vi-l prezint pe Dragos74, el e prietenul meu de pescuiala cu care ca 2 nebuni ne-am cumparat Samuraie ca sa le hurducaim pe campuri, dealuri, diguri si paduri in cautarea locurilor uitate de pescuit de pe la Dunare pana la munte. Are un Samurai metaltop din 91 pe care l-a reconditionat de curand si are nevoie de overfendere. Il mai las si pe el sa se prezinte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Overfendere Samurai! hehehhee......voce suava.....pai ce sti tu ce gagicutza cu Samurai se ascundea dupa vocea aia suava :P Sa vi-l prezint pe Dragos74, el e prietenul meu de pescuiala cu care ca 2 nebuni ne-am cumparat Samuraie ca sa le hurducaim pe campuri, dealuri, diguri si paduri in cautarea locurilor uitate de pescuit de pe la Dunare pana la munte. Are un Samurai metaltop din 91 pe care l-a reconditionat de curand si are nevoie de overfendere. Il mai las si pe el sa se prezinte. Unde e prietenul? nu se vede niciunde :uameni :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Overfendere Samurai! Am eu,daca intereseaza pe cineva nr tel 0744621955 sau PM scuze dar am gresit nr de tel 0744621055 overfenderele sunt de cele mai late si sunt originale Suzuki Karcsi daca ai sti tu ce voce suava mi-a raspuns mie la primul nr. afisat... :) ...am sa incerc inca odata pe asta adevarat... :wink: avea voce blonda sau................ tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Overfendere Samurai! eeeeei...e si el mic. Inca n-are poze cu ce sa se mandreasca, abia a scos-o de la vopsit, chituit, carpit, lacuit si n-are cu ce sa apara, basca ii lipsesc si overfenderele, vrei sa dea "nashpa" asa din prima? E un samu cred ca al unui vanator ca ae mistreti si cerbi desenati ici colea si bullbar care se rabateaza ca un fel de tava sa iei mistretul pe sus cu el.....super interesant sistemul. Il pun sa faca niste poze cu ea si il chem pe forum sa se prezinte. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos74 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Overfendere Samurai! viewtopic.php?f=4&t=6684 ....merci cosmine ...dar o facusem... :) prezentarea... :hi ....poze ....dupa ce terminam machiajul.... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Salutare offroaderi,spuneti-mi cine face overfendere tip wrangler pentru sami,vreau sa-l fac mai aratos,prieteni mei au mutubusu si rid de sami al meu.:uameni:tk:cl :plChiar nu stie nimeni nimic de aceste overfendere,si pentru dragos74 dane detalii despre bara ta pentru mistreti,sunt curios,mai pot monta si troliu.:tk Editat Noiembrie 9, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Overfendere Samurai! Salutare offroaderi,spuneti-mi cine face overfendere tip wrangler pentru sami,vreau sa-l fac mai aratos,prieteni mei au mutubusu si rid de sami al meu.:uameni:tk:cl :plChiar nu stie nimeni nimic de aceste overfendere,si pentru dragos74 dane detalii despre bara ta pentru mistreti,sunt curios,mai pot monta si troliu.:tk masina ta aparea pe pagina baietilor de la OTC.Nu au si asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Overfendere Samurai! Salut. Daca te-ar interesa si de cauciuc, are Worldscape unele faine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Overfendere Samurai! Am fost odata sa repar la ei ceva(si ultima data,no coment.),probabil ca l-au pus,ei mi-au spus 240euro pt.overfendere mi se par cam scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Overfendere Samurai! Cauta pe okazii, era cineva care vindea copii bushwacker. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate