drxvet Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Overfendere Samurai! Daca pun pe samurai overfendere de wrangler oare va trebui sa-i intorc si jantele ca sa arate bine? ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Overfendere Samurai! Daca pun pe samurai overfendere de wrangler oare va trebui sa-i intorc si jantele ca sa arate bine? Daca vrei sa nu arate masinuta precum urechile lui Bimbo(elefantul) ,sigur trebuie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Overfendere Samurai! Daca pun pe samurai overfendere de wrangler oare va trebui sa-i intorc si jantele ca sa arate bine? obligatoriu trebuie sa scoti rotile in afara, fie cu flanse fie cu jante intoarse. e un samurai in bucuresti, il vad aproape in fiecare zi ca trec pe langa el in drum spre munca, are bushwakere puse insa rotile sunt tot alea stock si arata ca naiba. altfel masina e faina. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Overfendere Samurai! Oare vor trebui schimbate si cauciucurie cu altele mai late? Am cauciucuri de noroi 195/80/15 ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Claudiu samurai Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Overfendere Samurai! Buna ziua, Am un preieten care are nevoie de overfenderele de la un Samurai ('91).....ma poate ajuta cineva? As mai avea nevoie de cate ceva: - capetele de la bara din spate, sunt niste piese din plastic care fac legatura intre bara din spate si overfenderele de la rotile din spate. Aveti idee de unde gasesc asa ceva? - ornament praguri ....cred ca tot din plastic sunt : as vrea 2 perechi Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. intra pe okazii.ro si acolo vei gasi un model de overfendere gen wrangler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Overfendere Samurai! Oare vor trebui schimbate si cauciucurie cu altele mai late? Am cauciucuri de noroi 195/80/15 Daca masina o tii de noroiala si e stock (nu e inaltata mult si nu ai schimbate rapoartele) asta e cea mai buna dimensiune de cauciucuri pentru samurai. E bine ca ele sa fie inguste si atunci va trebui sa le scoti in afara cu jante intoarse sau flanse. vei avea stabilitate mai mare iar la ravene vei sprijini masina pe roti nu pe caroserie, asta daca vorbim si de latura practica si nu doar de estetica :grin: Daca vorbim de estetica oricum cauciucurile vor trebui aliniate cu overfenderul daca nu chiar scos in afara lui 1cm Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate