gabi Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Buna am sa incerc sa arat cum am montat pe 244 troliu HORH 12000 LB ,deoarece este destul de greu ~60 kg nu am vrut sa iasa mult in afara caroseriei asa ca am facut si unele ajustari sa incapa intre capetele longeroanelor . Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: TROLIU PE 244 usureaza-l pune-i plasma rope ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: TROLIU PE 244 Stiu dar doocamdata am alte investiti (cauciucuri, statie,etc... , oricum este in proiect si schimbarea cablului ,dar acum l-am montat asa, Primi pasi pentru montarea TROLIULUI sunt astfel ;am desfacut bara metalica fata apoi am decupat masca farurilor in asa fel incit sa pot adapta flanselr laterale de prindere pe capetele sasiului ... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: TROLIU PE 244 Urmatorul pas a fost sa cunpar cornier de 60x60 plus un pladband de 50 pentru a face asa zisa cutie in care sa fixez troliu si doua bucati de cornier de 40x40 de care sa vina prinsa bara metalica de protectie unde va veni prins sistemul de role... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 Sal! cam asa ceva am facut si eu dar dupa cca. 1000 km masca cu tot cu suportul de radiator s-a facut praf , la modul ca nu mai aveam ce cirpi . Daca imi permiti sa iti dau un sfat , incearca si inchide partea decupata din masca cu un profil 'U' si eventual prelungeste constructia si spre-sub suporti de prindere a ansamblului fata pe sasiu. Cu asa ceva modificare s-ar putea sa tina . SUCCES! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 Multumesc de sfat oricum am pregatit cornierulde 50x50 care va veni prins de suporti care tin bucsile masti si binenteles va veni sudat de suporti dar mai lucrez la unele finisaje... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 Spor la treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 Ai grija si calculeaza bine de 10 ori. Daca suportul de troliu nu este solid, in timpul functionari suportul se va deforma iar troliul se va torsiona pe directia de strangere. Asta provoaca aparitia unor frecari suplimentare si ca urmare, consum mai mare de curent. Ceva o sa crape: fie troliul, fie bateria, fie puntea de diode din altenator. Succes! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 Binenteles ca mi-am facut temele inainte de a ma apuca de treaba penrtu ca vazusem troli prinse in patru suruburi pe placi de tabla subtiri asa ca am luat masuri; Cadrul este facut din ;tabla striata cu grosimea de 6mm,cornier de 60x60 gros de 5mm ,platband de 50 gros de 5mm,cornierul este aplicat pe tabla pe exterior apoi l-am sudat pe toate partile , pladbandul este montat tot la fel pe exterior ;prinderea troliului este facuta in sase suruburi de M12;prinderea suportului de troliu pe sasiu este in patru suruburi de M14; binenteles ca am masurat de 10 ori pentru ca diferentele erau foarte mici aproape fixe inter capetele longeroanelor dar la final sint multumit chiar daca m-au prins ore tirzi in noapte lucrind la el... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 scuze ca ma bag abia acum la final, dar eu am folosit ca si placa de troliu un profil U dinala f mare troliul meu (tot un horn dar de 9500) intra perfect in acel profil U si a trebuit sa ii ati o fanta mica in marginea lui cat e interiorul de la fereastra de role cred ca daca gasesti la materiale de constructii un U in care sa iti incapa troliul, cu siguranta va fi muuult mai solid deecat poti sa sudezi tu, deci merita sa verifici stiu ca e pacat de munca depusa, dar sigur e mai pacat de ea decat sa fie pacat de troliu sau de masina (sper ca nu, dar pun raul in fata) ca se rupe ceva pe la troliu si o vezi rasturnata in rapa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: TROLIU PE 244 Suportul sigur nu se va rupe, mai de graba daca ar fi sa imi fac griji ar fi sasiul dar nici de el nu ma tem asa ca mai astept un pic si la TROLIERI INAINTE !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: TROLIU PE 244 Am.. calculat, am.. masurat si pina la urma m-ia irsit cum am vrut ,acum mai urmraza sa ii fac probe in teren asa ca am sa va arat si ultimi pasi pina la terminarea proiectului ori-cum multumesc de sfaturi si incurajari sper sa se comporte bine si in TEREN MINAT :h5 !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: TROLIU PE 244 foarte fain... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SkOrpYoNs Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: TROLIU PE 244 cat o costat troliu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: TROLIU PE 244 soper meseria a iesit/bravo :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: TROLIU PE 244 Troliu lam cumparat nou si a costat 800 euroi am mai luat separat si kitul cu rola de dublat forta ,cei doi ocheti si sufa de copa , tot setul a cortat in jur de 250 lei, saptamina viitoare vin si cauciucurile , urmeaza statia si apoi vom mai vedea ce mai trebuie !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate