Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor!

Vizitator Leda

Postări Recomandate

Vizitator Leda

Salutare tuturor! :hi

Ma numesc Vraciu Loredana, sunt din Timisoara, am 20 ani si sunt studenta la facultatea de medicina.

M- am imbolnavit de OFF ROAD de ceva timp, KATO e de vina :grin: , apropo e tatal meu, si cum e foarte greu sa stai pe margine si sa i vezi pe altii in actiune , cu prima ocazie am achizitionat un Isuzu Trooper pe care sper sa reusesc sa l pregatesc de teren, asta binenteles cu ajutorul tatalui meu, iar in timp sa ma alatur echipei! :bannana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare tuturor!

bun venit in lumea mea !!! :banana ...vom fi familia offroad :ypu ...se pare ca tandara nu sare departe de trunchi :grin:

cu ceva munca si rabdare le vom face pe toate !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Loredana, in sfarsit ti-a implinit tat-tu visul...

Ma bucur pentru voi. Sunteti o familie faina. S-o vad acu pe mama cu cine merge in masina...

Kato, bucura-te ca nu ai 2 sau 3 mostenitori... :grin:

Leda, bine ai venit pe forum! :W

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

bine-ai venit..... :h5

Kato....esti mancat :ha:

:g

Tu vorbesti?

OT: :bravo , Leda, bine ai venit..

Link spre comentariu

Vizitator Leda

15.03.09

Multumesc tuturor pentru urari.Sper ca in timp sa ajung sa-mi stapanesc masina asa cum trebuie. :grin: Ieri pentru mine a fost o zi super,cu un profesor pe cinste am avut parte de prima lectie in ceea ce priveste Off road -ul si am realizat ca una e sa te uiti la altii, de pe margine, si alta e cand tu manevrezi volanul... :ypu e o senzatie greu de explicat, o pot intelege doar cei care au trecut prin asa ceva. Am facut cateva poze si cateva filmari pe care le voi posta cat de curand...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare