Vizitator Leda Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Salutare tuturor! :hi Ma numesc Vraciu Loredana, sunt din Timisoara, am 20 ani si sunt studenta la facultatea de medicina. M- am imbolnavit de OFF ROAD de ceva timp, KATO e de vina :grin: , apropo e tatal meu, si cum e foarte greu sa stai pe margine si sa i vezi pe altii in actiune , cu prima ocazie am achizitionat un Isuzu Trooper pe care sper sa reusesc sa l pregatesc de teren, asta binenteles cu ajutorul tatalui meu, iar in timp sa ma alatur echipei! :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit :W PS Singurul remediu pentru aceasta boala Off road-ul este...sa-l practici intensiv :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! bun venit in lumea mea !!! :banana ...vom fi familia offroad :ypu ...se pare ca tandara nu sare departe de trunchi :grin: cu ceva munca si rabdare le vom face pe toate !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! bine ai venit leda si ma bucur ca isuzu a nimerit pe miini bune sper sa-ti aduca multe impliniri si satisfactii :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit si iti doresc sa ai parte de satisfactii nenumarate cu noua achizitie , implicit noroieli alaturi de cei dragi :grin: :x :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit Leda! Tatal tau este un tip norocos! Drumuri bune sa ai! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit! :W Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! servus! :hi suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit Leda ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit! Succes la masina :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! :W Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Maia Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! bine ai venit ! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! :W noroaie multe si adanci ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit Leda ! :1 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Loredana, in sfarsit ti-a implinit tat-tu visul... Ma bucur pentru voi. Sunteti o familie faina. S-o vad acu pe mama cu cine merge in masina... Kato, bucura-te ca nu ai 2 sau 3 mostenitori... :grin: Leda, bine ai venit pe forum! :W 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit printre noi :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Salutare tuturor! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! bun venit :W Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! bine-ai venit..... :h5 Kato....esti mancat :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! bine-ai venit..... :h5 Kato....esti mancat :ha: :g Tu vorbesti? OT: :bravo , Leda, bine ai venit.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! Bun venit! :hi :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! :hi Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor! :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Leda Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 15.03.09 Multumesc tuturor pentru urari.Sper ca in timp sa ajung sa-mi stapanesc masina asa cum trebuie. :grin: Ieri pentru mine a fost o zi super,cu un profesor pe cinste am avut parte de prima lectie in ceea ce priveste Off road -ul si am realizat ca una e sa te uiti la altii, de pe margine, si alta e cand tu manevrezi volanul... :ypu e o senzatie greu de explicat, o pot intelege doar cei care au trecut prin asa ceva. Am facut cateva poze si cateva filmari pe care le voi posta cat de curand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate