Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salutari din Onesti

doctoru

Postări Recomandate

Va salut pe toti si ma bucur ca acum fac parte din marea familie de offroaderi :hi Sunt Valentin, 29 ani, si am inceput sa ma murdaresc de noroi abia de anul trecut cand am renuntat la micul meu swift si am luat un freelander, din dorinta de a ma vedea totusi lumea pe strada.. Este o masina foarte buna pt iesiri medii, cu care am invatat multe, dar nu poti avea pretentii de la o masina sa fie capabila in off road si in acelasi timp sa te duca si la Paris. Asa ca, dupa ce mi-am dat seama ca sunt atins de microbul off road, iar iesirile noastre sunt tot mai grele, i-am sters zgarieturile si mi-am luat un samurai preparat, dar mai trebuie pus la punct si voi avea nevoie de sfaturile voastre. Pana atunci pe curand...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salutari din Onesti

Bun venit!!!

Super tare masinuta. Am vazuto pe la Ovidiu in TCR si apoi la Auto Plus si mi-a placut la nebunie. Poate ne intalnim la o iesire pe la M Casin. Sunt cateva trasee foarte frumoase si eu ma duc cam singur. Mi-ar place sa mai strangem cativa din Onesti si sa organizam ceva frumos.

Link spre comentariu

Re: salutari din Onesti

pt. RPD - Daca vrei poti sa ma suni sau sa-mi trim un mail si cand o fi sa iesim te anuntam si pe tine. Noi suntem vreo 5-6 masini dar deocamdata sunt cam toate in reparatii... Stiu ca sunt trasee frumoase pe acolo, am fost de multe ori si mi-a placut.

De vandut, inca nu ... abia am luat-o, dar daca ma razgandesc o sa te anunt. Deocamdata vreau sa o pun la punct .... ai vazut ce zicea si RPD ca a vazut-o doar pe la service-uri. Apropo de asta cautati in "SUZUKI" topicul "Alte poze" , poate aveti vreo idee despre cum sa ma ajutati...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare