doctoru Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Va salut pe toti si ma bucur ca acum fac parte din marea familie de offroaderi :hi Sunt Valentin, 29 ani, si am inceput sa ma murdaresc de noroi abia de anul trecut cand am renuntat la micul meu swift si am luat un freelander, din dorinta de a ma vedea totusi lumea pe strada.. Este o masina foarte buna pt iesiri medii, cu care am invatat multe, dar nu poti avea pretentii de la o masina sa fie capabila in off road si in acelasi timp sa te duca si la Paris. Asa ca, dupa ce mi-am dat seama ca sunt atins de microbul off road, iar iesirile noastre sunt tot mai grele, i-am sters zgarieturile si mi-am luat un samurai preparat, dar mai trebuie pus la punct si voi avea nevoie de sfaturile voastre. Pana atunci pe curand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti bine ai venit doctore :ha: te-a atins tare... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :W este samuraiul din avatar este din anglia? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoro Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :hi :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Maia Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti bine ai venit !!! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisland Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :W Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti Bine ai venit! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :W L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: salutari din Onesti Bine ai venit doctore! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: salutari din Onesti :W :cl bagapoze cu acaretul si nu uita sa votezi pt suzuki :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: salutari din Onesti :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: salutari din Onesti :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RPD Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: salutari din Onesti Bun venit!!! Super tare masinuta. Am vazuto pe la Ovidiu in TCR si apoi la Auto Plus si mi-a placut la nebunie. Poate ne intalnim la o iesire pe la M Casin. Sunt cateva trasee foarte frumoase si eu ma duc cam singur. Mi-ar place sa mai strangem cativa din Onesti si sa organizam ceva frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: salutari din Onesti :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: salutari din Onesti :W salut! faina masinuta ! n-o vinzi???? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: salutari din Onesti pt. RPD - Daca vrei poti sa ma suni sau sa-mi trim un mail si cand o fi sa iesim te anuntam si pe tine. Noi suntem vreo 5-6 masini dar deocamdata sunt cam toate in reparatii... Stiu ca sunt trasee frumoase pe acolo, am fost de multe ori si mi-a placut. De vandut, inca nu ... abia am luat-o, dar daca ma razgandesc o sa te anunt. Deocamdata vreau sa o pun la punct .... ai vazut ce zicea si RPD ca a vazut-o doar pe la service-uri. Apropo de asta cautati in "SUZUKI" topicul "Alte poze" , poate aveti vreo idee despre cum sa ma ajutati... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: salutari din Onesti :W mai sunt femei frumoase la onesti? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: salutari din Onesti :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: salutari din Onesti :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: salutari din Onesti :W Bine ai NIMERIT doctore... Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate