Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salutari

JokR

Postări Recomandate

Re: salutari

Buna seara Dorele... sau cum sa-ti zic...

Pai daca nu ne spui cum te intitulezi, cum vrei sa-ti spunem marele secret cum poti sa cumprei un sam-sho, ca banuiesc ca asta vrei sa cumperi cu bani putini.

Citeste la regulament! :rules

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator soso-bum

:W

nici nu ai venit pe forum si deja te streseaza legile :P

sunt destule veverite virusate si poti sa le tunezi cu ce blanita si coada vrei,bani si timp sa ai

dar mai intai boteazate ca nasii astia de moderatori abia asteapta sa cinsteasca :happy

Link spre comentariu

Ma scuzati! Sunt Lorand din timisoara! As dori sa cumpar un Suzuki Samurai!

Mam uitat pe diferite siteuri de vanzari auto si tot c am gasit mi se pareau ca sunt prea scumpe!

Eu caut ceva ieftin si bun!

Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

ieftin nu rezista.....gratis nu exista :grin:

in alta ordine de idei....samurai ieftin cauta in Olanda sau Germania....pe aici sunt un pic mai scumpe

pe de alta parte mergi la rubrica de prezentare...si acolo se fac prezentarile..... :grin:

Samurai scump....depinde de ce intelegi tu prin scump....masina stock....masina preparata....sunt multe de discutat la capitolul asta

Link spre comentariu

Ca si pret lucrurile sunt discutabile.

Preturile incep de la 400-500 euro in Germania...asta in ideea i care vrei sa-ti faci cotet de gaini din ea.

Ce vrei sa faci cu masina?

Ai posibilitatea sa o repari ieftin dupa (la caroserie ma refer)?

Parerea mea: iati ceva bunicel de la inceput...undeva la 3.000 euro pret de Germania.

Succes.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Lorand dragule, ai impresia ca suntemi bolnavi la ochi?

Te rog scrie si tu normal, cum face toata lumea, nu mai mari si boldi caracterele.

Si in alta ordine de idei... spune sincer, ai citit tu regulamentul acestui forum?

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Ms de informatie! :h5

Caut ceva in jur de 1000E ca de mai mult nu am bani!

Vreau sa il folosesc la vanatoare!

la banii astia nici macar o maketa de veverita nu iei :ha:

sau iei una jumulita ,taiata de tren,sau iei un kit si niste gume si astepti sa castigi la lotto

si asa sezonu de vanatoare e gata

Link spre comentariu

ieftin nu rezista.....gratis nu exista :grin:

in alta ordine de idei....samurai ieftin cauta in Olanda sau Germania....pe aici sunt un pic mai scumpe

pe de alta parte mergi la rubrica de prezentare...si acolo se fac prezentarile..... :grin:

Samurai scump....depinde de ce intelegi tu prin scump....masina stock....masina preparata....sunt multe de discutat la capitolul asta

auzi tu ai puse poze cu masina???

Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

dar ce treaba ai tu cu masina mea? :grin: ....ca nu-i de vanzare :ha:

uite aici poze cu ea http://img10.imageshack.us/gal.php?g=dsc00101qwc.jpg

eram interesat sa il vad nu k e de vanzare sau nu e am vrut sa vad daca ia si tu modificari la ea!

1000 euro sunt fondurile pentru cumpararea masnii fara modificari sau suma totala sau nu vrei sa faci deloc modificari...?

Ce asteptari ai tu de la un samurai?

Vrei sa fie road-legal? :h5

vreau sa fie strret leagal ca na nu numa la offroad vreau sa il folosesc ca alta masina nu am:D

Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

masina mea are doua mari modificari fata de cum a facut-o japonezii....cauciucuri de teren(copii Simex)....si piesa aia dintre volan si scaun :ha:

acum lasand gluma deoparte.....ca si tine e masina mea de zi cu zi.....cu ea merg si la munca si la piata si la femei :grin: .....si in noroi

urmeaza sa-i fac un body-lift de 4-5 cm....bari HD fata spate si intarituri la praguri...ca sa pot pune Hi-Lift-ul sub ea cand am nevoie....schimbat alternatorul si bat de acumulatori.....dar toate astea le voi face incet incet...pe parcurs....ca sunt in mare criza :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare