Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alte poze

doctoru

Postări Recomandate

multumesc pt urari

da, pinti, la ambele intrebari. Mi-am luat samurai pt ca stiu ce poate si de abia astept sa ies cu el, dar din pacate nu l-am scos in teren ca imi atinge un cardan sasiul. Ca modificari nu prea am ce sa-i fac decat sa-i pun un troliu macar de 2500 lb (asta are 2000 lb- 900 kg) si i-am dat jos tabla de Al orizontala din cauza zgomotului si as pune in locul ei un rollcage de care sa prind si roata de rezerva pe care nu o am. Deocamdata va mai trimit niste poze...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Alte poze

Dupa ce m-am chinuit o ora sa-mi scriu necazurile aici intr-o forma plina de explicatii, s-a luat lumina si s-a dus naibii totul mai ales ca e prima data cand folosesc un forum si abia m-am invatat cu el (moderatorul stie si ii multumesc ca mi-a pus topicul la locul lui :grin: scuze)

Asa ca reiau cat mai scurt si la obiect

Imi atinge un cardan sasiul rau de tot. Trebuie inaltata cutia cumva. Zicea cineva pe aici ca a pus tampoane de dacie dar la mine s-au rupt cand le montam. Acum as vrea sa le schimb cu altele noi originale si sa pun sub ele o tabla de 5mm, dar in orasul asta de 2 lei nimeni nu are program de szk. Voi ce credeti, e o idee buna?? Cum sa inalt un pic cutia??

A 2-a problema....s-a pierdut pe drum bucsa superioara amortizor spate. Se poate inlocui cu altceva?? Trebuie sa fie ceva solutii ca sa nu fiu nevoit sa schimb amortizorul cu totul. Nu de alta dar nu stiu oricum ce amortizor este, cu cat e inaltata masina etc... Sunt genul de om care nu are un patent in casa si nici timp ca sa foloseasca unul....

Am luat masina de 2 sapt si nici nu am mers cu ea din cauza acestor probleme asa ca va dati seama cat de necajit sunt...mai ales ca toti ma felicita iar eu nu-i fac decat poze...

Astept idei si solutii ....

multumesc

Link spre comentariu

Nu am uitat, maestre, cum sa uit?? Numai ca Ovidiu este foarte ocupat in perioada asta si nu vreau sa-l incurc. Si asa sapt trecuta l-am tot stresat cu vizitele mele, dar m-a rezolvat cu roata aia din spate care mai avea un pic si pleca pe langa masina.... Si apoi stii si tu ca are de terminat niste masini luna asta... doar eu mai lipsesc... Si asa sunt necajit ca nu am iesit deloc cu ea..

Tu ai terminat-o pe a ta??

Link spre comentariu

Va trimit niste poze ca sa intelegeti mai bine

Astept solutiile voastre ca as vrea sa ies in weekend...asa ma mananca talpa...

multumesc

Nu e telescop OME?

Daca nu ai timp si cunostinte pentru a face reparatiile mergi la un mecanic de incredere fa programare si rezola-o serios nu carpit :h5

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Cu ce sa vin, lucian? Nici nu pot sa merg cu ea ca-mi atinge grupul. mai am un pic si decupez din grinda aia sa scap de problema :P nici nu mai spun ca nu m-am obisnuit cu ea .... As veni sa-ti fac galerie in schimb... :banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare