doctoru Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 multumesc pt urari da, pinti, la ambele intrebari. Mi-am luat samurai pt ca stiu ce poate si de abia astept sa ies cu el, dar din pacate nu l-am scos in teren ca imi atinge un cardan sasiul. Ca modificari nu prea am ce sa-i fac decat sa-i pun un troliu macar de 2500 lb (asta are 2000 lb- 900 kg) si i-am dat jos tabla de Al orizontala din cauza zgomotului si as pune in locul ei un rollcage de care sa prind si roata de rezerva pe care nu o am. Deocamdata va mai trimit niste poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Alte poze frumoasa jucaria :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Alte poze Periculoasa rau bestia mica si verde! Arata beton! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Alte poze Jucarie pregatita nu gluma :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Alte poze ...realy nice jucaria! Sa o folosesti sanatos! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Alte poze foarte bine arata...nice.. :bravo PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Alte poze Frumoasa masina. Volanul e pe dreapta ? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Alte poze Asa pare, ca e englezoaica. Oricum e tare veverita.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Alte poze Dupa ce m-am chinuit o ora sa-mi scriu necazurile aici intr-o forma plina de explicatii, s-a luat lumina si s-a dus naibii totul mai ales ca e prima data cand folosesc un forum si abia m-am invatat cu el (moderatorul stie si ii multumesc ca mi-a pus topicul la locul lui :grin: scuze) Asa ca reiau cat mai scurt si la obiect Imi atinge un cardan sasiul rau de tot. Trebuie inaltata cutia cumva. Zicea cineva pe aici ca a pus tampoane de dacie dar la mine s-au rupt cand le montam. Acum as vrea sa le schimb cu altele noi originale si sa pun sub ele o tabla de 5mm, dar in orasul asta de 2 lei nimeni nu are program de szk. Voi ce credeti, e o idee buna?? Cum sa inalt un pic cutia?? A 2-a problema....s-a pierdut pe drum bucsa superioara amortizor spate. Se poate inlocui cu altceva?? Trebuie sa fie ceva solutii ca sa nu fiu nevoit sa schimb amortizorul cu totul. Nu de alta dar nu stiu oricum ce amortizor este, cu cat e inaltata masina etc... Sunt genul de om care nu are un patent in casa si nici timp ca sa foloseasca unul.... Am luat masina de 2 sapt si nici nu am mers cu ea din cauza acestor probleme asa ca va dati seama cat de necajit sunt...mai ales ca toti ma felicita iar eu nu-i fac decat poze... Astept idei si solutii .... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Alte poze Va trimit niste poze ca sa intelegeti mai bine Astept solutiile voastre ca as vrea sa ies in weekend...asa ma mananca talpa... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Alte poze Doctore, ai uitat unde se repara si se prepara 4x4 in orasul asta de 2 lei???? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Alte poze Nu am uitat, maestre, cum sa uit?? Numai ca Ovidiu este foarte ocupat in perioada asta si nu vreau sa-l incurc. Si asa sapt trecuta l-am tot stresat cu vizitele mele, dar m-a rezolvat cu roata aia din spate care mai avea un pic si pleca pe langa masina.... Si apoi stii si tu ca are de terminat niste masini luna asta... doar eu mai lipsesc... Si asa sunt necajit ca nu am iesit deloc cu ea.. Tu ai terminat-o pe a ta?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Alte poze Nu am terminat-o dar m-am inscris la Cupa Sighisoara asa ca l-am pus in fata faptului implinit, tre' sa pedaleze ca el e copilotul, ce faci vii la Sighisoara?,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Alte poze Va trimit niste poze ca sa intelegeti mai bine Astept solutiile voastre ca as vrea sa ies in weekend...asa ma mananca talpa... multumesc Nu e telescop OME? Daca nu ai timp si cunostinte pentru a face reparatiile mergi la un mecanic de incredere fa programare si rezola-o serios nu carpit :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Alte poze Cu ce sa vin, lucian? Nici nu pot sa merg cu ea ca-mi atinge grupul. mai am un pic si decupez din grinda aia sa scap de problema :P nici nu mai spun ca nu m-am obisnuit cu ea .... As veni sa-ti fac galerie in schimb... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Alte poze Vezi ca ai PM Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate