Lecus Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Va rog sa-mi explicati "ca la prosti" ce trebuie sa stiu despre statii. Ideea e ca vreau sa-mi iau una mai ieftina, mai mica cu care sa pot sa comunic cu masinile de langa mine. As vrea ca sa stiu cate ceva , ca atunci cand ma duc la magazin sa nu ma fac de cacao. Ma intereseaza cat de des trebuie butonata in mers, daca se potriveste cu orice fel de antena, ce inseamna squelch (adica nu stiu nimic). Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Ai citit toate topicurile despre statii si nu ai gasit raspunsuri?!? M-as cam indoi ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Cum spui tu astral. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Uite ceva "material" :grin: Spor la lecturat :h5 viewtopic.php?f=82&t=4879 :ha: :ha: :ha: :ha: PS : multam sorine , uitasem sa mai dau "paste" .. raman dator :x :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? :ha: :ha: :ha: :ha: unde e??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Va rog sa-mi explicati "ca la prosti" ce trebuie sa stiu despre statii. Ideea e ca vreau sa-mi iau una mai ieftina, mai mica cu care sa pot sa comunic cu masinile de langa mine Daca vrei ceva bun la bani putini, ia-ti o statie ieftina si o antena scumpa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Va rog sa-mi explicati "ca la prosti" ce trebuie sa stiu despre statii. Ideea e ca vreau sa-mi iau una mai ieftina, mai mica cu care sa pot sa comunic cu masinile de langa mine. As vrea ca sa stiu cate ceva , ca atunci cand ma duc la magazin sa nu ma fac de cacao. Ma intereseaza cat de des trebuie butonata in mers, daca se potriveste cu orice fel de antena, ce inseamna squelch (adica nu stiu nimic). treci pe la mine intr-o seara ... si te lamuresc imediat ... am statie acasa , o butonezi 30 min si o sa te prinzi despre ce este vorba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 27, 2009 Autor Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Pana la urma un amic mi-a dat o statie pe mana , si mi-a explicat cate ceva. Mersi de ajutor! Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? gata te-ai edificat? sa inteleg ca te dotezi deja? :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? http://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=508 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? M-am dotat :grin: Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? M-am dotat :grin: ce ti-ai luat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? Parerea mea, ca sa stii ce exact ce-ti trebe de la o statie, iti iei una eftina de care sa nu-ti para rau. Inveti tot ce este de stiut despre ea. Astfel iti dai seama cu ce se mananca si realizezi mai bine ce-ti trebuie. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Ce trebuie stiut despre statii? parerea mea este ca trebuie sa iti iei o statie buna la inceput daca vrei sa prinzi microbul.ca daca iei una proasta o sa te lepezi repede de ele.ca sfat un president,cele mai fiabile si simplu de utilizat.dai un ban dar face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate