Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce trebuie stiut despre statii?

Lecus

Postări Recomandate

Va rog sa-mi explicati "ca la prosti" ce trebuie sa stiu despre statii. Ideea e ca vreau sa-mi iau una mai ieftina, mai mica cu care sa pot sa comunic cu masinile de langa mine. As vrea ca sa stiu cate ceva , ca atunci cand ma duc la magazin sa nu ma fac de cacao.

Ma intereseaza cat de des trebuie butonata in mers, daca se potriveste cu orice fel de antena, ce inseamna squelch (adica nu stiu nimic).

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce trebuie stiut despre statii?

Va rog sa-mi explicati "ca la prosti" ce trebuie sa stiu despre statii. Ideea e ca vreau sa-mi iau una mai ieftina, mai mica cu care sa pot sa comunic cu masinile de langa mine

Daca vrei ceva bun la bani putini, ia-ti o statie ieftina si o antena scumpa :)

Link spre comentariu

Va rog sa-mi explicati "ca la prosti" ce trebuie sa stiu despre statii. Ideea e ca vreau sa-mi iau una mai ieftina, mai mica cu care sa pot sa comunic cu masinile de langa mine. As vrea ca sa stiu cate ceva , ca atunci cand ma duc la magazin sa nu ma fac de cacao.

Ma intereseaza cat de des trebuie butonata in mers, daca se potriveste cu orice fel de antena, ce inseamna squelch (adica nu stiu nimic).

treci pe la mine intr-o seara ... si te lamuresc imediat ... am statie acasa , o butonezi 30 min si o sa te prinzi despre ce este vorba ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Parerea mea, ca sa stii ce exact ce-ti trebe de la o statie, iti iei una eftina de care sa nu-ti para rau. Inveti tot ce este de stiut despre ea.

Astfel iti dai seama cu ce se mananca si realizezi mai bine ce-ti trebuie.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator peugeot1978

parerea mea este ca trebuie sa iti iei o statie buna la inceput daca vrei sa prinzi microbul.ca daca iei una proasta o sa te lepezi repede de ele.ca sfat un president,cele mai fiabile si simplu de utilizat.dai un ban dar face

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare