Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prezentare de la mare

serban

Postări Recomandate

Re: prezentare de la mare

Constanta, Patrol...hmm...poate iesim odata sa ne aruncam masinile prin nisip sau pe la Mamaia sat sa le noroim putin. Dar pana una alta niste poze sa vedem cu ce te dai mare :h5

Cu stima

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc de primire,baietilor din ct vreau sa le spun ca eu tot ies pe la cariera la n.balcescu,pe la histria,am mai fost pe la o manastire pe langa cheia si cu niste baieti cu motocrosuri si cu un endurist dar pt masina e aiurea ca esti singur si nu poti tine pasu cu ei.in rest ies singur

Link spre comentariu

Cind ai idei de iesire poti sa postezi la zona dedicata si poate se mai gasesc doritori.Poti sa arunci un ochi la iesirile la sfirsit de saptamina sa vezi pe unde au mai iesit colegii in judetul CONSTANTA.

Zona cheilor DOBROGEI,a manastirii si a lacului+lebedele le poti gasi aici:

viewtopic.php?f=38&t=6663

viewtopic.php?f=38&t=6979

Aici poti vedea si alte propuneri de locatii propuse de colegi mai cunoscatori ai terenului dobrogean :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Bine ai venit !!! Hai sa iesim si noi mai multe masini in Constanta. Sa se mai incalzeasca ca deabea astept sa-mi pun MT-urile !!!!!!!

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare