iulianul Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Salut, scuzati intarzierea in a ma prezenta, sunt Iulian din Bucuresti, Tulcean altfel. M-a lovit nebunia la 35 de ani, dupa ce m-a trecut prin toate chinurile un nene cu un ARO pe Valea Jiului. Mi-am luat de cateva luni o Niva din '89, carburator, 4 trepte, iti ies ochii pe autostrada in ea (in rest merg cu Peugeot 207...de aici diferenta) daaaar.........IMI PLAAACEEEEE!!! Sunt la inceput in ale off-road-ului, dar caut sa invat tot ce prind. Am incercat cateva iesiri singur...am ramas in namol...am sapaaaaat la lopata! Mai am de invatat. Sunt inginer, lucrez in vanzari, imi plac fotografia, pescuitul si sa calatoresc, imi tarasc familia si-o chinui pe toate drumurile de munte pe care le prind. Sper sa vin la intalniri, sa bag la cap din ce fac meseriasii, asta dupa ce imi iau anvelope (cred ca ce am acum nu se preteaza la iesiri in teren). Va salut, sa ne citim cu bine, Iulian Cateva poze cu gargarita mea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? bine ai venit poate iesi la o intilnire cu noi vezi ce apare la sfirsit de saptamina, te anunti cu ce masina ai si ce grad de dotare a masinii si apoi la treaba :h5 :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Bine ai venit si noroaie multe :h5 Felicitari pt "gargarita" :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :W ...te asteptam cu mare placere la noroi......... :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? salutare! asa arata si rusoaica mea cand era tanara....... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? bine ai venit. nici eu nu am avut nici o iesire cu baietii dar poate pe prima nu o ratez. mult noroi sub roti. :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Noroc si noroaie! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :W are motor peugeot? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Bine ai venit. Din poze, mi se pare mie sau ai jenti pe 15? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Salutare si ne vedem pe munte cu siguranta ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Multumesc pentru primirea calduroasa! :W are motor peugeot? Nu, de Lada, 1,6, carburatie, suna solid si usor de reglat si intretinut (prima masina, in tinerete, a fost Oltcit, un motor tare sucit, asa ca asta e...."parfum"). Bine ai venit. Din poze, mi se pare mie sau ai jenti pe 15? De 15, janta ARO 7JJ, anvelope JR 78/15. Incerc sa schimb anvelopele cu 205/75 R15, cam acelasi diametru cu originalele. Caut un T/A reesapat sau in stare buna, ca atat permite bugetul. Cu actualele am ramas si in noroi, am si patimit pe zapada (fuge in lateral, ceva de speriat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Leda Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? Bine ai venit :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? de fugit lateral, iti fuge mereu. Doar e rusoaica, ce naiba. Cauta ceva cu profil Simex sau ceva asemanator. Nu incerca sa pui cauciucuri prea mari pe ea ca nu mai faci nimic. Rup tot. Si noroiu, dar si rulmenti, planetare, etc. Eu am acuma pe a mea 195/15, ceva cu profil romb. Merg, dar nu pe noroi mare. O sa incerc sa ii dau ceva mai adecvat, dar, bugetul.......... Mai astept. poate se suge pamantu si atunci pot inca sa merg cu astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Salutare, mai primiti o Niva? :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate