Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare, mai primiti o Niva?

iulianul

Postări Recomandate

Salut, scuzati intarzierea in a ma prezenta, sunt Iulian din Bucuresti, Tulcean altfel. M-a lovit nebunia la 35 de ani, dupa ce m-a trecut prin toate chinurile un nene cu un ARO pe Valea Jiului. Mi-am luat de cateva luni o Niva din '89, carburator, 4 trepte, iti ies ochii pe autostrada in ea (in rest merg cu Peugeot 207...de aici diferenta) daaaar.........IMI PLAAACEEEEE!!! Sunt la inceput in ale off-road-ului, dar caut sa invat tot ce prind. Am incercat cateva iesiri singur...am ramas in namol...am sapaaaaat la lopata! Mai am de invatat.

Sunt inginer, lucrez in vanzari, imi plac fotografia, pescuitul si sa calatoresc, imi tarasc familia si-o chinui pe toate drumurile de munte pe care le prind.

Sper sa vin la intalniri, sa bag la cap din ce fac meseriasii, asta dupa ce imi iau anvelope (cred ca ce am acum nu se preteaza la iesiri in teren).

Va salut, sa ne citim cu bine,

Iulian

Cateva poze cu gargarita mea:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare, mai primiti o Niva?

Multumesc pentru primirea calduroasa!

:W are motor peugeot?

Nu, de Lada, 1,6, carburatie, suna solid si usor de reglat si intretinut (prima masina, in tinerete, a fost Oltcit, un motor tare sucit, asa ca asta e...."parfum").

Bine ai venit. Din poze, mi se pare mie sau ai jenti pe 15?

De 15, janta ARO 7JJ, anvelope JR 78/15. Incerc sa schimb anvelopele cu 205/75 R15, cam acelasi diametru cu originalele. Caut un T/A reesapat sau in stare buna, ca atat permite bugetul. Cu actualele am ramas si in noroi, am si patimit pe zapada (fuge in lateral, ceva de speriat)

Link spre comentariu

Re: Salutare, mai primiti o Niva?

de fugit lateral, iti fuge mereu. Doar e rusoaica, ce naiba. Cauta ceva cu profil Simex sau ceva asemanator. Nu incerca sa pui cauciucuri prea mari pe ea ca nu mai faci nimic. Rup tot. Si noroiu, dar si rulmenti, planetare, etc.

Eu am acuma pe a mea 195/15, ceva cu profil romb. Merg, dar nu pe noroi mare. O sa incerc sa ii dau ceva mai adecvat, dar, bugetul.......... Mai astept. poate se suge pamantu si atunci pot inca sa merg cu astea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare