Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitarist vitezoman!

gaganul

Postări Recomandate

Salut, ma numesc Claudiu am 30ani+ da' mintea e undeva pe la vreo 20 si ceva (in timpul liber numai la pustoaice de 18 ani, imi place "carnea tanara"), calaresc o veverita mica si urata "5 scorburi"! Sunt calator printre stele si din cand cand nu-mi vine avionul la balcon sa ma ia prin noroaie si gurmand pe deasupra! La recenta intalnire se pare ca m-am integrat si eu in absolutul acestui sport cu amabilitatea inegalabilul guru Cristi "The tractor-izaur" si prin bunavointa unui foarte bun prieten (Yonutz) care mi-a declansat "infectia" (microbul deja fiind existent)

Momentan nu am pe masina decat un bodylift de 5cm (productie proprie) si niste gume cross-country dar se pare ca am zburat cu buburuza mea prin locurile prin care altii si-au lasat dintii si parul smuls din cap! Vedeti astfel inca o calitate a mea ...sunt foarte modest! :ha:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vitarist vitezoman!

:tr :W U

Sa traiasca Speedy Gunman!!! :1

Ati vazut filmuletzele de la iesirea de duminica "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"? Daca nu, uitati-va sa-l vedeti pe dilimache asta alergand cu veveritoiu` lui ca nebunu`!!! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

:W Gagane! Ia zi-le tu la baieti care e secretul veveritei zburatoare, hai fi corect si spune ca la pompa de alimentare ai bagat in rezervor un bax de redbull si o folie de pastile de putut! N-am vrut sa zic, dar dupa aia s-ar fi simtit tare prost si s-ar fi ofticat ca nu isi explicau cum de tu ai putut si ei NU! :ha: Si dupa aia si-ar fi pus topoarele pe saracele masini degeaba! :ha: Iti dai seama cate masini am salvat de la remat acum? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:W

merge acaretul nene dar se vede ca ala intre volan si scaun are dunga rosie in buletin

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare