gaganul Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Salut, ma numesc Claudiu am 30ani+ da' mintea e undeva pe la vreo 20 si ceva (in timpul liber numai la pustoaice de 18 ani, imi place "carnea tanara"), calaresc o veverita mica si urata "5 scorburi"! Sunt calator printre stele si din cand cand nu-mi vine avionul la balcon sa ma ia prin noroaie si gurmand pe deasupra! La recenta intalnire se pare ca m-am integrat si eu in absolutul acestui sport cu amabilitatea inegalabilul guru Cristi "The tractor-izaur" si prin bunavointa unui foarte bun prieten (Yonutz) care mi-a declansat "infectia" (microbul deja fiind existent) Momentan nu am pe masina decat un bodylift de 5cm (productie proprie) si niste gume cross-country dar se pare ca am zburat cu buburuza mea prin locurile prin care altii si-au lasat dintii si parul smuls din cap! Vedeti astfel inca o calitate a mea ...sunt foarte modest! :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! Cateva poze "maxime" sa va amintiti de mine: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! Bine ai venit printre noi :h5 :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W :1 :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :tr :W U Sa traiasca Speedy Gunman!!! :1 Ati vazut filmuletzele de la iesirea de duminica "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!"? Daca nu, uitati-va sa-l vedeti pe dilimache asta alergand cu veveritoiu` lui ca nebunu`!!! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! ......... :W .......dupa saritura din padure ma uitam dupa bucatzele din cutia de viteze :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W Gagane! Ia zi-le tu la baieti care e secretul veveritei zburatoare, hai fi corect si spune ca la pompa de alimentare ai bagat in rezervor un bax de redbull si o folie de pastile de putut! N-am vrut sa zic, dar dupa aia s-ar fi simtit tare prost si s-ar fi ofticat ca nu isi explicau cum de tu ai putut si ei NU! :ha: Si dupa aia si-ar fi pus topoarele pe saracele masini degeaba! :ha: Iti dai seama cate masini am salvat de la remat acum? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Vitarist vitezoman! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! Bine ai venit :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W merge acaretul nene dar se vede ca ala intre volan si scaun are dunga rosie in buletin ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! bine ai venit !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :h5 :W :cl ca bune fripturi mai faci . sa ne vedem cu bine data viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Vitarist vitezoman! :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate