Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare iubitori de 4X4

emanoeladrian

Postări Recomandate

Salut,

Ma numesc Eftimie Emanoel Adrian,sunt pasionat de avioane si de masini 4X4. Sunt Station Engineer pe aeroportul Sevilia din Spania si lucrez pentru Swiftair,o companie Spaniola care de curind opereaza cu Boeing 737-300 cargo .Am sa incerc in viitor sa atasez si niste poze cu avionul cu care ma ´lupt´ zi de zi.

Familia mea are 3 masini toate 4X4 (doua dintre ele incerc sa le vand) ,Suzuki Grand Vitara 2003,

Suzuki Samurai 2004 si subsemnatul Jeep Grand Cherokee 1998,masina mea de suflet .

Bine v-am gasit stimati iubitori de 4X4 si Off Road !!.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare iubitori de 4X4

Va multumesc de primire !, am sa incerc de aici din Spania sa fiu alaturi de voi,comunicand si impartind informatii sau ajutand cu piese si accesorii in caz ca cineva nu gaseste in tara si e urgent,noi spunem AOG (Aircraft on Ground) .

Inca odata : Bine v-am gasit !!.

A...apropo,fara a face nici o reclama,am gasit aici in Sevilla un distribuitor de piese 4X4 interesant,se numeste Land Sur 4X4 are multe piese pentru Suzuki Samurai,Santana..etc si aduce la comanda pentru orice alta marca.

Sa auzim de bine si sute de mii de km.OffRoad fara defecte !.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare