Vizitator andy_m Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Nume: andy_m - Andrei Moldovan Ocupatie : student in cluj la info Varsta : 20 de ani Locatie: Bistrita, Bistrita-Nasaud Hobby: multe la numar printre care si offroad-ul Copilotul lui Gabi Chis (gabic) la Cupa Clujului 2007. A fost prima competitie pentru mine de genul acesta si sper sa concurez in continuare alaturi de gabic. Masina de offroad nu am ... desi pe viitor ma gandesc serios la un suzuki samurai. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Bine ai venit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 bine ai venit! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Salut Andrei si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 wellcome si bafta la gasit samurai. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Bun venit :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 sal Andrei si bie ai venit :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Bine ai venit,ti-a placut cumva samuraiul meu :grin: Pune-l pe betivul ala de Ghita sa-ti cumpere un terratrip :twisted: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Salut! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Bine ai venit,ti-a placut cumva samuraiul meu :grin: Pune-l pe betivul ala de Ghita sa-ti cumpere un terratrip :twisted: :grin: Ba nu i-ti mai fac cinste ca vorbesti prosti. :P Bine ai venit Andrei ,sper sa i-ti gasesc un samurai. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator andy_m Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Bine ai venit,ti-a placut cumva samuraiul meu :grin: Pune-l pe betivul ala de Ghita sa-ti cumpere un terratrip :twisted: :grin: Am vorbit cu el si o sa luam terratrip cat de curand ... sper :D Imi place samuraiul ca e mai compact si gasesti unul la preturi foarte accesibile, dar din cate am observat trebuie sa te stii bine ca sa-l conduci ca risti sa te rastorni. :D Mersi pentru urari ! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Bine ai venit,ti-a placut cumva samuraiul meu :grin: Pune-l pe betivul ala de Ghita sa-ti cumpere un terratrip :twisted: :grin: Am vorbit cu el si o sa luam terratrip cat de curand ... sper :D Imi place samuraiul ca e mai compact si gasesti unul la preturi foarte accesibile, dar din cate am observat trebuie sa te stii bine ca sa-l conduci ca risti sa te rastorni. :D Mersi pentru urari ! :tk Andrei prima data trebuie sa inveti sa topai cum face tzuparelu si dupa aia te dai la samurai. :Gr :dr1 :gr1 GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Pana sa inveti sa topai ca mine iti recomand serios un rollcage si centuri in 4 puncte!! Daca indeplinesti conditiile de mai sus poti sa-i dai cat duce masina fara frica si-ti garantez ca-ti faci repede mana :D Fii cu ochii la Gabi ca ai ce invata de la 'maestru Ghita' si mai adu-i aminte de terratrip :!: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Pana sa inveti sa topai ca mine iti recomand serios un rollcage si centuri in 4 puncte!! Daca indeplinesti conditiile de mai sus poti sa-i dai cat duce masina fara frica si-ti garantez ca-ti faci repede mana :D Fii cu ochii la Gabi ca ai ce invata de la 'maestru Ghita' si mai adu-i aminte de terratrip :!: Sigur ca da acuma scoatete scoatete. :grin: :grin: :grin: GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 :br Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate