padres Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 (editat) Care g 280 e mai bun pentru open-hobby, cel manual sau cel automat ? Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: automata sau manuala salut.parerea mea e ca automata.eu am avut e super marfa nu mai ai nici o treaba si merge perfect...acum sa te uiti daca cutie merge bine si nu schimba sus in ture cand mergi frumos cu ea.eu iam schimbat uleiul si mergea bine.bafta mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: automata sau manuala nuinteleg te rog explica-mi -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: automata sau manuala Si parerea mea este la fel cutie automata. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: automata sau manuala salut.sati explic.o cutie automata daca merg frumos....schimba imediat.adica la 50 la ora esti cu treapa a 4 a.daca vrei sa pleci tare de pe loc ea schimba sus adica turatia motorului creste ca sa ai putere mai mare.akm poate ca cutie sa nu mearga bine si atunci cand mergi incept sa schimbe imediat ea sa schimbe sus in ture.mai pe scurt nu shimba bine si smuceste.sper ca ai inteles...daca nu uite un numara de telefon:0743675205.alex mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: automata sau manuala Votez pentru automata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: automata sau manuala multumesc -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: automata sau manuala In teren, automata, te scapa de multe batai de cap, insa pe sosea, nu dau levierul din mana, pentru o mie de automate, cat de tari ar fi ele.... Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: automata sau manuala Automata Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: automata sau manuala Merzanu e taticu lor la automate.am avut un 124 pe care l-am dat la 450 000 km...tre sa ai grija la nivelul ,calitatea uleiului din cutie si sa-l schimbi la timp impreuna cu filtru. AUTOMATA 100% ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: automata sau manuala automata :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: automata sau manuala categoric automata :ypu Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: automata sau manuala mersi m-ati convins! -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate