Alin Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Ce parere aveti despre Range Rover din 1998 cu motor 2,5 tdi 136 cp?Ma intereseaza pareri pro si contra.Ce modificari i se pot face pentru a iesi cu el la prietenesti si cam ce bani trebuie investit in el daca masina este stock,cum sunt la fiabilitate,se gasesc piese si la ce preturi,adica preturile sunt decente?...Este o masina buna,merita investitia?Este rezistenta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: O parere despre Range Rover Inainte de a lua MITSUBISHI am avut si eu in vedere RANGE ROVER 1996-1999 si mi-a placut foarte mult .Foarte confortabila si sportiva dar am inteles ca pentru off -road nu este recomandata.Mai multe nu stiu decit ca motorizarea de BMW are probleme la chiuloase(se fisureaza). Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RMG Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: O parere despre Range Rover Cu motorul nu-ti face probleme, e unul dintre cele mai fiabile motoare de la BMW (M51). Am un astfel de motor pe masina si stiu ce-i poate pielea. Zgomotos, masiv insa nu te lasa balta niciodata. Mai sunt cateodata probleme cu vascocupla de la radiator, dar se rezolva si aia. In rest, motor si injectie simple, 6 cilindri, consum rezonabil. Legenda e de fapt cu garnitura de chiulasa dar nici aia nu e fondata, tine mai mult de o proasta intretinere si de ignorare a ceasurilor de bord. Piese gasesti in Anglia la preturi rezonabile, am vazut si pe aici cativa care aduc. Gasesti tot ce vrei: kituri de reparatie perne aer, compresor, valve. Asta vis a vis de suspensia pneumatica care mai pica. Banuiesc ca tine atat cat o ingrijesti. Legat de iesirile in offroad, am deschis si eu un topic sa lamuresc cateva neclaritati legate de tractiune insa probabil nu prea sunt useri care sa fi avut un astfel de model si sa ne lumineze. Din ce am vazut si citit pe net, la un offroad soft face fata. Ex. Land Rover Discovery 1993, diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate