Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiectoare ceata

drm

Postări Recomandate

dati-mi si mie un sfat, care ar fi cele mai bune proiectoare pentru ceata. strict. am 4 proiectoare de lumina pe masina dar pe timp de ceata sunt total ineficiente.

vreau sa pun pe masina ceva cu adevarat eficient pe timp de ceata.

merci

experientia docet.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: proiectoare ceata

Daca esti dispus sa investesti pentru ceva de calitate cauta cu google.com sau ebay.com

PIAA 510 fog lights (4" diametru)

sau

PIAA 550 fog lights (10" diametru)

Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri...
Link spre comentariu

am uitat sa fac o mentiune: pe toate ambalajele de proiectoare scrie fog light, adica proiectoare. nu neaparat de ceata. le-am luat la rand pe toate de la hella, de exemplu.

nu au date tehnice, specificatii... nimic. sau poate nu am cautat eu unde trebuie.

experientia docet.
Link spre comentariu

incearca sa fie cu sticla galbena pentru ca puterea de penetrare este mai mare si poti vedea pe distanta mai mare

pe majoritatea scrie fog lights ca sa fie legale si sa fie cumparate de mai multi doritori... :banana :banana

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

fog light= proiectoare de ceata........driving light=proiectoare de drum.....daca proiectoarele de ceata sunt montate pe masina....sint total ineficiente....indiferent de ce marca sunt.....datorita fenomenului de autoorbire....ptr a fi eficiente aceste proiectoare se monteaza cat mai aproape de sol....un lucru sigur neplacut ptr ele in offroad :grin:

Link spre comentariu

pe toate cutiile scrie fog light. indiferent de dimensiune, marime... forma etc.

de aici pleaca toata nelamurirea mea. ca am tot hella pe masina si pe cutia lor tot fog light scrie dar n-au nici o treaba cu ceata.

si eu as vrea ceva doar pt ceata.

experientia docet.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare