Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DORESC SFAT INCALTARE GALOPPER 3 USI

cobrra

Postări Recomandate

Re: DORESC SFAT INCALTARE GALOPPER 3 USI

Sa va ...dau un topor "de firma" sa scapati mai repede de plastice, fiecare operand pe masina celuilalt ...? :dr3 :wi :wr ...Cam in cate minute s-ar termina "tuningul"? :av

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e si masina de oras , hai sa incepem amndoi dupa paste cate un proiect Samurai ....E mai cool :h5 !!! Si pe aia de oras o ti sa mergi cu mine la Galatui la stuf si noroi :ha: :ha: :ha: . Pe bune lasa galopperul de oras si hai sa ne distram cu samuraiuri . Azi am fost la bulgarisi am vazut niste chestii interesante ! Daca vrei dupa aste mergi cu mine ca ma duc pana la Sofia !!!mai vedem ce gasim si acolo!!!

Link spre comentariu

Vecine, nu cred ca vrea samurai ... :ha: Deabia a invatat cum e cu zborul printre ravene si copaci, cum sa planeze ... trebuie sa mai lucreze putin la aterizarea in punct fix ...atata tot!

@Cobrra ...corect, nu e tuning a fost "antrenata" intens sa decoleze cat mai rapid... :ha: Ma repet: tine masina aia ptr oras ... o sa o rupi bucati ca e foarte joasa si in curand o sa te vedem in pielea lui Fred Flinstone cum o sa bagi picioarele sub ea "sa-i dai gaz"! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salut,daca pui cauciucuri agresive si daca pui 33-uri,masina fiind stok,este f.posibil ca la o exploatare hard sa-ti pice ambreiajul,cutia de transfer,. cardanul si planetarele.vorbesc din experienta

Daca masina ta este yj nu i de mirare

Din experienta proprie si a altor posesori am constatat ca la wrangler cade destul de des ambreiajul si fara sa l fortezi prea serios, eu am schimbat si cand mergeam cu 31, cu 33 nu mai vorbim :grin:

Link spre comentariu

31/10,5/15 BFG MT intra fara probleme si nu atinge pe nicaieri,nu ai nevoie de flanse si poti lasa plasticele pe masina ,eu am ascutit-o rau(nu cred ca gasesti portiune de 10 cm2 care sa nu fie zgariata) si nu am pierdut nici un plastic.Mai departe vezi si tu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare