givanel Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 salutare aroistilor. am si eu o intrebare, un amic vrea sa cumpere aro10 din poza de mai jos, nu stiu/stie f multe despre el (an fab etc), aveti cum sa va dati seama dupa poza daca este model 4x4? stiu ca suna stupida intrebarea, dar nu stiu unde sa caut. Multumesc anticipat. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: intrebare aro 10 e vechi atat ne dam seama asa...repede sa vada pe unde e directia daca e prin fata motorului..e ok (pe sub radiator) daca e in spatele motorului (pe sub pedale), sa nu dea dracu sa il ia ca nu o sa aibe directie in veci vecilor forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: intrebare aro 10 Daca te intereseaza doar daca e 4x4.. este,Butucii fata au MRL, mai trebuie sa aiba si un grup fata (inghesuit sub baia motorului) care se leaga de roti cu planetarele. La modelul acela mecanismul de directie este montat in spatele suportilor amortizorDirectia e greoaie si nu este prea fiabila!Mereu o sa apara jocuri! Jantele sunt OK! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: intrebare aro 10 Nu e chiar asa cu directia - o repari la stas si montezi un amortizor de directie dupa aia, n-are de ce sa nu tina, daca o gresezi cum trebuie. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: intrebare aro 10 Din fotografia asta se poate vedea ca are MRL, deci este posibil sa fie 4x4. Totusi ar trebui vazut si pe dedesubt daca sunt si planetarele si grupul fata la locul lor. De asemenea, pare sa fie un model mai vechi, cu mecanismul directiei mai putin fiabil. Atentie mare si la rugina. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: intrebare aro 10 multumesc mult baieti. intre timp am aflat, e 4x4 si amicul e f hotarat sa o ia. nu-l intereseaza rugina sau altele, ca oricum se poate face, o vrea doar sa mai iesim din cand in cand pe forestiere (el avand masina de zi cu zi). pretul e bun pt ea, zilele astea o cumpara, si sa vedem ce si cum o sa o facem. eu am propus sa o facem masina de razboi :). din cate am inteles nu prea merge inaltat aro 10, dar o sa va mai sacai cu intrebari cand ne apucam de ea. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: intrebare aro 10 merge inaltat trebe numai alte jante si cauciucuri de 650/16 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: intrebare aro 10 Merge inaltat. Exista si jante pe 15, deci se pot pune anvelope mai mari. Se poate inalta caroseria din suporti. Se mai pot pune "T-uri" de Dacia papuc pe fata si cale la arcurile spate. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate