Max Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 The Big Picture http://www.thepyramidpower.com/blog/200 ... romaneste/ Un alt documentar care ar trebui sa ne dea de gandit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind http://www.depindedenoi.ro/stiri/evenim ... -plan.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind Nu sant de acord sa-mi puna dsipozitiv de traking sub piele ,uite asa ca nu vreau . In schimb aberatiile popilor si a misticilor cu 666 sa ma mai scuteasca . Daca stai si cauti un pic se pare ca numarul fiarei nu era 666 ci 616. Cu deosebit respect gepeto666@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind In schimb aberatiile popilor si a misticilor cu 666 sa ma mai scuteasca . Daca stai si cauti un pic se pare ca numarul fiarei nu era 666 ci 616. Alea bineinteles ca si eu consider ca sunt aberatii. Eu vroiam sa evidentiez posibilitatea de a ne fi controlata viata prin eventualele cipuri. Limita este doar imaginatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind MAX eu zic ca acete lucruri se vor intampla odata si odata . Eu sper ca noi sa nu le mai prindem si poate ca nici copii nostri dar este ceea ce urmaresc marile puteri mondiale si noi suntem un popor prea mic si neimpportant ca sa fim luati in seama !!! La cate se mai fac in tara asta probabil ca vom fi propusi ca si un popor experimental la aceste cipuri implantate in corpul uman si nu trebuie sa ne mire deoarece ce fac romanii nu fac alte multe natiuni la un loc ! Asta e realitatea din ziua de azi si noi facem parte din ea ca vrem ca nu vrem suntem in realitate aici traim , si tu si eu si restul ............ Eu totusi cred ca va veni cineva pe pamant si va face ceva ca noi cei care mai gandim si vedem realitatea sa nu suferim ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind Eu totusi cred ca va veni cineva pe pamant si va face ceva ca noi cei care mai gandim si vedem realitatea sa nu suferim ! Da... OZN-uri... :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind Nici nu se pune problema sa se ajunga la asa ceva in viitorul apropiat ... doar cei care se considera "cobai" si accepta sa li se intample un lucru ca asta ar putea "beneficieze" de un asemenea cip. Personal sunt impotriva, iar daca ma vor obliga, vor fi nevoiti sa ma extermine pt ca eu sau familia mea nu vom"purta" niciodata cip`uri :twisted: :F slp :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Open mind Din ceea ce vad si inteleg pe aceasta lume este ca oamenii trebuie controlati! Spun TREBUIE pentru ca, dupa cum bine stiti, daca nu ar exista acest control ne-am grupa in triburi imediat si ne-am ucide inte noi. Controlul la nivel global trebuie sa se intample si nu se stie, deocamdata, daca este de bine sau de rau. Clar insa ca nu ne vom putea opune, decat printr-un razboi declarat...care este imposibil de castigat! Ceea ce ma face pe mine sa incremenesc de frica este altceva: inaintea marilor schimbari mondiale intotdeauna curge mult sange! Potrivit rapoartelor financiare si ale Externelor, miliarde de dolari si euro sunt stocate in China. Iar aceasta criza este pt a bloca ascensiunea acestei super puteri pe piata. Cum va reactiona China? "Amero" - moneda unita a celor doua continente americane este pe ultima suta de metri. Rusia strange randurile fostei uniuni sovietice, fie prin controlul gazelor, fie prin politica si bani. Europa este dependenta si de America si de Rusia, deci se va supune globalizarii imediat pt ca are nevoie de carne de tun. Deci...globalizarea este un fapt iar cetatenii statelor globalizate vor necesita control! Nu vrei control, renunti la societatea pe care o stii si mergi la Ursici, desi...nici zona aia nu cred ca scapa 100%. Din pacate, Romania este, din nou, la confluenta marilor interese. Iar politicienii nostri....o varza! Spunea cineva aici ca nu este de acord si ca mai bine moare. Nu, prietene, nu te vor omori! Te vor lasa in viata sa vezi cum iti mor copii de foame! Nu te poti opune. Nu aici! Nu acum! P.S. 50% dintre proiectele Camerei Deputatilor pe anul asta privesc Politia! Intarirea unui stat politienesc imi sustine ideea ca nu un razboi ne asteapta, ci miscari sociale complexe, unde fortele de ordine sunt baza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ ... cobai.html forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind Am inteles ca de curand s-a dat la noi o lege in care spune ca e voie sa se implanteze cip-uri in scopuri "medicale".Asta e primul pas. @plummer, poate ai deja cip-ul :grin: :grin: si tu habar n-ai Cine stie ce pune dentistul in plomba care ti-o pune in gura... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind Am inteles ca de curand s-a dat la noi o lege in care spune ca e voie sa se implanteze cip-uri in scopuri "medicale".Asta e primul pas. @plummer, poate ai deja cip-ul :grin: :grin: si tu habar n-ai Cine stie ce pune dentistul in plomba care ti-o pune in gura... :grin: :grin: @max : ZI Doamne-fereste si scuipa de 3x :ha: :ha: ca o sa ajungem sa nu mai mergem nici la piata ca poate baga astia cip`uri si`n rosii sau castraveti :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind va recomand zeitgeist. un film care o sa merite atentia voastra. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind va recomand zeitgeist. un film care o sa merite atentia voastra. Acest film de care vorbesti are multe bube. Ai grija la ce te uiti. Citeste mai ales corecturile la chestiile istorice si interpretarea finantista. Daca vrei iti dau un link care te pune pe ganduri cu privire la obiectivitatea zeigest. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind va recomand zeitgeist. un film care o sa merite atentia voastra. Acest film de care vorbesti are multe bube. Ai grija la ce te uiti. Citeste mai ales corecturile la chestiile istorice si interpretarea finantista. Daca vrei iti dau un link care te pune pe ganduri cu privire la obiectivitatea zeigest. Pai doar ne "ameninti" ca ne arati ? :wink: baga mare ... :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind Va rog! http://www.conspiracyscience.com/articles/zeitgeist/ E drept ca e mult de citit, nu este atat de comercial facut, dar informatiiler sunt....sa zicem contradictorii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Open mind va recomand zeitgeist. un film care o sa merite atentia voastra. Acest film de care vorbesti are multe bube. Ai grija la ce te uiti. Citeste mai ales corecturile la chestiile istorice si interpretarea finantista. Daca vrei iti dau un link care te pune pe ganduri cu privire la obiectivitatea zeigest. Off topic si scuze moderatorului Pot sa-mi te rog sa-mi dai acel link pe PM?( sau poate aici) Multumesc anticipat. Le edit!!!!! Ce tamba sant, era postat acel link....multam oricum bullbar! :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Open mind Nici nu se pune problema sa se ajunga la asa ceva in viitorul apropiat ... doar cei care se considera "cobai" si accepta sa li se intample un lucru ca asta ar putea "beneficieze" de un asemenea cip. Personal sunt impotriva, iar daca ma vor obliga, vor fi nevoiti sa ma extermine pt ca eu sau familia mea nu vom"purta" niciodata cip`uri :twisted: :F slp :twisted: deja e programata pentru 2012 in olanda gps tracking system ca sa se plateasca impozitul in functie de nr de km. si sa se faca automat controlul vitezei la granita nl-d pe A1 si cea dinspre arnhem sint sisteme automate de citire a numerelor si recunoastere a fetei. nemtii au renuntat ( oficial nu stiu daca si practic) la folosirea lor din motive etice, in schimb olandezii le-au cuplat la baza de date a justitiei si a finantelor si astfel toata lumea buna stie ce misti. s-a incetut si la dosarele medicale on line dar deocamdata e optional. si pot sa-ti mai spun, dar ma dor degetele si sint in timpul serviciului cind tre' sa ma fac ca muncesc din greu sa scap economia din criza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Open mind :g Sigur se va ajunge aici cat de repede si facand legatura cu interceptarea telefoanelor se poate trage concluzia ca nu mai este nevoie de cip, vor sti totul, unde am fost, ce-am vorbit, cu cine... :T Si-atunci sa vezi distractie! slp __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Open mind S-ar putea sa imi iau multe injuraturi nefiind bine inteles, dar mie imi place sa vad si ce e bun in orice dezastru. La ce ma refer? Dk tot s-a ajuns la nivelul asta inalt de procesare a informatiei, datelor (nu la noi, evident...) de ce sa nu vedem si partile bune? Pentru ca pe de alta parte toti vrem ca sistemele de plata a impozitelor sa fie facile si rapide, toti vrem sa fim in siguranta in fata fenomenului infractional, toti ne dorim ca sistemul sanitar de oriunde sa fie perfect, toti vrem...ca tot si toate sa fie simplificate ! -Pai numai faptul ca se va calcula impozitul pe km parcursi, mi se pare un lucru bun. -Faptul ca fisa mea medicala, cu grupa sangvina, evtl tratamente in curs, istoricul afectiunilor etc, este disponibila on-line si poate fi accesata de orice medic, in cazul, Doamne-fereste! al unui accident prin nu stiu ce colt al lumii, mi se pare ok. -Faptul ca toti infractorii, recidivistii vor fi inregistrati si chiar urmariti, mi se pare un lucru bun. (chiar nu v-ati saturat de ce se intampla la noi ca toti infractorii sunt eliberati si bine-merci ca "nu prezinta pericol social" ???) Cred ca temerea cu invadarea intimitatii tine f mult si de ce am trait in anii "epocii de aur", dar si de sentimentul firesc de a nu se abuza de informatiile personale. Sunt de acord ca toate astea sa fie facute cu mult discernamant, dar sa nu uitam ca avantajele comunicarii informatiei si beneficiile care decurg pot avea si...dezavantaje. Pana la capat, vrem nu vrem, traim in niste societati umane ajunse la un anumit de dezvoltare care, probabil, nu stiu inca sa gestioneze eficient situatiile de acest fel (impozite, infractori, sanatate etc). Cand apar astfel de chestii, nu fac decat sa ma gandesc ca alternativa este una singura : intoarcerea la epoca de piatra, bronz etc ! Pai oameni buni astea sunt "beneficiile" civilizatiei moderne actuale ! In rest, teorii ale conspiratiilor....au fost si vor mai fi ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Open mind S-ar putea sa imi iau multe injuraturi nefiind bine inteles, dar mie imi place sa vad si ce e bun in orice dezastru. ! Nu te injura nimeni! Este o discutie...atat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Open mind Cred ca la ora actuala cuvantul de ordine e MANIPULAREA in toate forme ei scrisa, vorbita, in imaginii etc. asa ca de ce aceste fileme, aticole si altele asemanatoare nu ar fi tot o manipulare? De alungul istoriei au existat o multime de grupuri care au vrut si unele chiar au reusit sa contoleze mase mari de oameni prin diverse tehnici insa toate au venit si s-au dus. E absurd sa crezi ca esti cel mai destept (teoria probabilitatiilor spune ca oricum va aparea unul si mai si). Teori ale conspiratiilor sunt o gramada sunt uni care au murit pentru asta si vor mai veni si altii. In ceea ce priveste controlul da exista va exita si cum mai spunea cineva este necesar in anumite limite (stiu cum cuna asta Caragiale) insa oameni buni ce avem in cap si mai ales puterea de a decela ce e bine si ce nu nu poate sa ne o ia nimeni. Bun putem fi manipulati insa cum am spus suntem oameni nu animale si GANDIM, poate nu toti, dar atata timp cat vor fi uni care vor ganidi va exista si o opozitie asa cum a fost intideauna. Dupa cum istoria ne arata adevarul iese la suprafata in final. Personal sunt optimist pentru cred ca acele grupuri de care care vorbiti cauta si sunt adeptii valorilor materiale sinu au nici o preucapare penru cele de cunoastre si cautare a adevarului de aceea cred ca nu vor reusi sa ne controleze pe toti. @bullbar in final societatea evolueaza si trebuie sa evolueze trebuie sa faca un salt si ingeneral toate astea sunt facute printr-un razoi insa depinde de care armat, mondial sau nu, nearmat nonviolent, poate e un razboi al ideilor, convingerilor si credintelor. Sta in puterea nostra de a nu ne lasa "aburiti" de alti si de pune sub semnul intrebarii ideiile si ce tot ceea ce se intampla. Oricum va rog cititi cu atentie ce scrie la mine in semnatura. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Open mind Sta in puterea nostra de a nu ne lasa "aburiti" de alti si de pune sub semnul intrebarii ideiile si ce tot ceea ce se intampla. Oricum va rog cititi cu atentie ce scrie la mine in semnatura. :bravo :g ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Open mind ca de obicei in toate cazurile astea adevarul e undeva la mijloc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Open mind Testarea cip-lor pentru oameni deja s-a inceput pe anuimale (pe cai se implanteaza deja) Daca ajungem si la noi mai bine :x :x :x :x :x :x :x :x :x :jp1 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate