Make Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 O cunostinta de-a mea mi-a scris astazi ca are o problema la un Terrano din '92, 2.7Td. Nu ii mai trece de 2800 de turatii si omul a curatat instalatia de alimentare-rezervorul, filtru, conducte dar nicio imbunatatire. Ce credeti ca ar fi? Ma gandeam la injectoare, dar nu bag mana in foc... Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micu cristian Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Problema Terrano 1 Debitmetru aer?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Problema Terrano 1 La Terrano I (masina e din 92) nu exista debitmetru de aer. Ar trebui intai sa verif presiunea pe turbo si apoi , daca baga macar 0,4bar, sa debiteze pompa de injectie ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Problema Terrano 1 Va multumesc din suflet. Toata stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Problema Terrano 1 Make iti multumesc mult pt ajutor. Eu sunt cel cu terrano care nu se mai tureaza. Am bagat doza dubla de aditiv in motorina si a inceput sa-si revina. Am gasit ceva apa in filtrul de motorina cand l-am schimbat. E posibil ca apa sa fi blocat ceva prin pompa. Sper sa isi revina total cat mai curand. Ai cumva idee unde as putea gasi aparatori de noroi de pus pe aripi.Am unele deja montate dar sunt cam inguste pentru cauciucurile mele si o murdaresc imediat ce plec din spalatorie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate