Perry Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Salut, Stie cineva sa-mi recomande un atelier/mester meserias in Cluj unde sa fac si eu unele modificari la Jimny-ul meu? Ma gandesc la bare laterale, montat troliu si suspensii si eventual un amortizor de directie? Daca nu stiti in Cluj este ok si in orasele apropiate gen Tg.Mures, Satu-Mare, Oradea, Alba sau altele pe o raza de 150 km. Merci, 10x Perry _____________________________________ SUZUKI JIMNY 1,3 (2005) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Help, atelier Cluj Baia Mare nu te tenteaza? :grin: Da-mi PM daca da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Oroles Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Help, atelier Cluj Eu am fost intr-un atelier la Tg.Mures, unde baietii cam stiau cu ce se mananca problema. Mie mi-au pus capacul la bena in 2 ore, aveau mai multe masini in curte modificate sau in curs de modificare, parca am vazut si un sticker :cl , cred ca cineva de pe aici poate sa dea mai multe detalii, am sa ma uit si eu dupa nr. de telefon mie chiar mi-a placut ce am vazut pe acolo (cred ca erau si vreo 3 samurake in lucru/donatori de organe). Cand ma voi apuca de facut modificari mai serioase la a mea sigur ma duc acolo, chiar daca sunt din Iasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dana_creta Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Help, atelier Cluj Salut, Am un Jimny din 2002 si am probleme cu cuplarea 4x4. Puteti careva sa-mi recomandati un mecanic priceput in cluj? Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Help, atelier Cluj Dan Blaga da in search si gasesti pe forum vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate