brennekke Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Sunt nou pe aici, de altfel aceasta e prima mea postare pe acest forum si cu ocazia asta salut pe toata lumea! De aproximativ o saptamana am achizitionat o toyota HILUX (singura masina 4x4 pe care am mai avut-o a fost o camioneta aro pe care am tinut-o vreo 15 ani; pe langa masina de familie am hotarat ca fara o utilitara de acest gen nu se poate -vanatoare,o grama' de chestii care poti face cu ea pe langa casa ). Este vorba de o masina de firma din 11.2004 ,138000 km, motorul de 2,5 ...pretul am zis eu ca a fost foarte bun comparandu-l cu cele din germania si mai ales cu faptul ca in romania oferta este destul de firava ...asa ca am luat-o mai ales ca imi doresc un HILUX de foarte mult timp. Insa mai sunt nevoie de ceva piese ,dintre care cel mai important ar fi PLANETARA FATA STANGA si SEMICASETA DIRECTIE,urmeaza apoi bucsa brat superior stanga si dreapta, cablu frana de mana , bucse arc lamelar sup si inf toate astea la toyota coste vreo 6ooo ron cu manopera inclusa. Mi se pare prea scump de aceea ma adresez voua ptr a ma sfatui ce varianta ar fi mai ieftina... :piese second, piese facute de alti producatori,reconditionari planetare etc. De asemenea m-ar mai interesa un volan TOYOTA care stiti ca se potriveste la acest model (nu imi place deloc acesta in 2 spte pe care il are) si eventual un parbriz-a 2-a zi dupa ce am cumparat-o a sarit o pietricica si l-a fisurat in partea stanga jos aprozimativ 10-15 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: membru nou-HILUX 2004- piese :W in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: membru nou-HILUX 2004- piese :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: membru nou-HILUX 2004- piese :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate