Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scimbare nr. de telefon.

Max

Postări Recomandate

Au intervenit niste schimbari legate de numarul meu de telefon.

Vechiul numar 0744573788 nu mai e valabil.

Dupa o gramada de ani de client Orange, am hotarat sa renunt dupa ce am fost constient de hotia pe care o practica.

Atentie la facturi mai ales la cele pe firma. Orange umfla facturile mizand pe faptul ca firmele cu mai multe telefoane nu prea verifica factura. Cat e, atat platesc.

Atentie la la tipul abonamentului pe care vi-l propun ei. Sunt situatii in care ai un abonament mare iar cineva cu o cartela reincarcabila vorbeste de doua ori mai mult decat tine incarcand cu aceeasi valoare. Caz concret la mine.

La mine s-a dublat factura sau chiar triplat fara nici o justificare.

La prima verificare au recunoscut ca "s-a comis o gresala" si ca va fi rezolvata. Sa platesc eu factura asa , si o sa scada ei sumele din facturile ulterioare.

Nu am fost de acord cu asta si le-am cerut sa imi trimita alta factura corecta pe care o sa o platesc. Dupa cateva zile, m-au sunat ca sa imi spuna ca de fapt, factura e corecta si ca ar trebui sa o platesc. Le-am spus sa imi dea asta in scris. A trecut 2 saptamani si nu am primit inca nici un raspuns scris la sesizarea mea.

Oricum, le-am spus ca ii dau in instanta.

In consecinta renunt la numerele de Orange.

Momentan folosesc numere de Cosmote care, se pare ca are tarife mai mult decat rezonabile.

Numarul meu de telefon este 0764-104.774.

Daca nu raspund, trimiteti mesaj.

(oricum, ma gasiti mai usor pe email sau messenger, sau pe forum)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scimbare nr. de telefon.

Ehehe ...Si mie mi s-a intamplat la fel ...subliniez ca sunt consumator convins si platitor ...le-am bagat in buzunar cu zecile de mii de euro ...Am adoptat o mica tehnica ...de gherila impinsa ...am obtinut o superoferta ... :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Scimbare nr. de telefon.

Pentru cei care intuiesc ca au probleme cu factura Vodafone, Orange, etc:

am un partenercare cu asta se ocupa: fost angajat Vodafone, acum analizeaza factura clientului, si renegociaza cu telecomul noi conditii, abonamente, etc. in sensul reducerii semnificative.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare