Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Defender 90 td4

pitonul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Defender 90 td4

Asta cu pozitia soferului din cauza vizibilitatii este ca puntile care sunt "proiectate sa se rupa ele si nu cutia" :ha:

All the short overhangs, compact dimensions, high ground clearance, stadium seating and ancient design ergonomics result in a cabin that is downright claustrophobic in the front seats.

To give a further example of the way in which the Defender's offroad strengths have diminished its utility as a means of conveying people from point to point, consider the two front seats. They're actually mounted well outboard of the vehicle's centreline. This, we're told, is to allow the driver (on either side of the cabin, whether the car is RHD or not) to be able to see the very front corner of the vehicle with head out the window, while negotiating rugged terrain.

This is contrary to modern passive safety design, which tries to place as much crumple zone between the occupants and a side impact as possible. For the Perentie project, the Australian Army insisted that the seats be moved inboard by an inch. There's plenty of room to do that too.

So the interior of the vehicle is cramped for the front seat occupants. There's adequate head and leg-room, but the new centre fascia is as horizontally integrated as a Mayan temple and seems to dominate the forward section of the cabin.

acum daca astia zic asa cu scaunul...cine suntem noi sai contrazicem :grin: :)

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Cred ca nici 30 de minute nu au trecut de cand m-ai sunat, si suna iarasi telefonul. Eram sigur ca te apropii de Sighisoara. Nu-mi venea sa cred urechilor... Doamne ce bine ca nu ai patit nimic, masina se repara.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Tocmai ce am vazut ieri 2 bucati Disco 2 tavalite si ramasesem socat cind am vazut in ce hal se pot "darima".

Acum ma uit la pozele astea si ma intreb "din ce dracu'or fi facute de se rup ca betele de chibrit".

Nu te intreb ce viteza aveai, dar bine ca tu ai fost cel ce a pus pozele pe forum si nu cei de la SMURD.

Insanatosire grabnica si sa revii curind printre posesorii si utilizatorii de Land Rover!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

baiete nu te cunosc dar iti spun ceva sigur....dacai ai scapat din accidentul asta,la cum arata masina....cineva acolo sus te iubeste mult de tot.....extrem de mult.

insanatosire grabnica

Link spre comentariu

Shit! Nu pot sa cred.

Ce s-a intamplat?

Nu pot sa cred.

Toata lumea e ok?

Bagami-as picioarele in conserva aia de aluminiu. Am mai vazut masini rasturnate dar nici una nu s-a indoit atat de tare. Am vazut Samurai dat de 20 de ori peste cap de pe varf de munte si nu arata asa.

Sper ca totul e ok cu sanatatea.

Numai bine

Link spre comentariu

Cum naiba ???... :sr Mai ieri imi cereai sa fac curatenie ...Cum dom'le s-a intamplat? La cum arata masina du-te si aprinde mai multe lumanari la biserica ... Mai e un aspect: oamenii buni au intotdeauna noroc!

INSANATOSIRE GRABNICA si sa REVII PRINTRE NOI CAT MAI REPEDE! (...si poate la o iubire mai veche ...stii tu! :h5 )

Aveam si eu o atractie spre acele masini ...acum dupa ce vad cat de botita e ... no way! Poate doar o macheta pe birou! :roll:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mult noroc ai avut .... am ramas fara cuvinte, cand am vazut ... UAU , stai linistit, din proprie experienta, cu clavicula stanga rupta se rezolva problema in cel mult 1 luna.

Multa bafta si insanatosire grabnica, abia astept sa ne auzim la un telefon ....mult noroc ai avut!!!!

Link spre comentariu

ai avut foarte mult noroc! sa ai multa sanatate si recuperare rapida!

cel mai important este ca tu sa fii bine/sanatos, dupa aia fierul se repara.

Link spre comentariu

Mare noroc ai avut si ai scapat usor doar cu clavicula!

Pacat de masina, de bani, de timp......da' in situatii din astea nu prea mai conteaza.

Bine ca esti intreg.

Insanatosire grabnica!

PS. Cum s-a intamplat pocinogu'?

Link spre comentariu

:sr nasoala treba, cum s-a intamplat? ma surprinde ca ai scapata atat de ieftin(si ma refer strict la sanatate>>clavicula rupta e un fleac), din poze plafonul pare lipit de scaunul soferului.

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Insanatosire grabnica! Am un prieten in iasi care a patit fix aceeasi chestie cu un VOLVO 440 din 96... tot clavicula rupta! Doar ca la VOLVO s-a sifonat putin plafonul (a sarit de pe un pod la 90 la ora, si s-a dat peste cap)... iar la Defender, parca e din plastilina! Bine ca ai scapat! Nu ma asteptam sa arate atat de rau masina.... aluminiu asta nu e de ajuns, si acum inteleg de ce e bun un roll-cage!

Link spre comentariu

Vad ca partea de jos e relativ ok.

Dar partea de sus e ingrozitor de deformata. Sincer nu ma asteplam sa se comporte asa.

Oricum.. ai avut noroc..mult noroc.

Sanatate maxima.

Ps.. ce centuri purtai?.. banuiesc ca cele clasice.

Ceva tevi in plus sunt bune si pt sosea, nu numai pt off.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

ai apucat tu constient sa te feresti in partea dreapta...sau te-a aruncat acolo din cauza rastunari?...

ma tot uit si ma minunez....stiam ca def la ce stalpi subtiri are si la ce greutate are masina in caz de rastunare se lasa cu turtirea plafonului....dar nu chair asa, in halul asta....n-am cuvinte

cu ocazia asta m-am hotarat definitiv sa schimb defenderul cu un Disco 3 ca ma gandesc de eram cu fetita de 2 ani in masina ce se intampla...

inca odata insanatosire grabnica si nu uita de lumanari multe....

Link spre comentariu

din ce filmulete am mai vazut pe net cam asta este deformarea la defender in caz de rasturnare (bine-inteles oricand pot exista n variabile care pot influenta rezultatul final), insa dupa ce am vazut ultimele poze pot sa zic ca ai avut un noroc fenomenal.

acuma scuza-ma ca intreb asa direct, dar ce s-a intamplat de-fapt?

Link spre comentariu

Da cum naiba de s-a mototolit asa?

Parca-i din branza

whatever....da-l dracu de fier

Imi pare sincer rau pt cele intamplate.

Ai mare grija de tine acum.

Sanatate maxima.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare