Levo Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Defender 90 td4 Asta cu pozitia soferului din cauza vizibilitatii este ca puntile care sunt "proiectate sa se rupa ele si nu cutia" :ha: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator thunder_bb Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Defender 90 td4 Felicitari, arata foarte bine.Sa ai parte numai de bucurii cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Defender 90 td4 Asta cu pozitia soferului din cauza vizibilitatii este ca puntile care sunt "proiectate sa se rupa ele si nu cutia" :ha: All the short overhangs, compact dimensions, high ground clearance, stadium seating and ancient design ergonomics result in a cabin that is downright claustrophobic in the front seats. To give a further example of the way in which the Defender's offroad strengths have diminished its utility as a means of conveying people from point to point, consider the two front seats. They're actually mounted well outboard of the vehicle's centreline. This, we're told, is to allow the driver (on either side of the cabin, whether the car is RHD or not) to be able to see the very front corner of the vehicle with head out the window, while negotiating rugged terrain. This is contrary to modern passive safety design, which tries to place as much crumple zone between the occupants and a side impact as possible. For the Perentie project, the Australian Army insisted that the seats be moved inboard by an inch. There's plenty of room to do that too. So the interior of the vehicle is cramped for the front seat occupants. There's adequate head and leg-room, but the new centre fascia is as horizontally integrated as a Mayan temple and seems to dominate the forward section of the cabin. acum daca astia zic asa cu scaunul...cine suntem noi sai contrazicem :grin: :) isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 si seria de poze continua Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 vazind masina nu pot decit sa te indrum sa aprinzi o luminare....... mare noroc ai avut ai patit ceva? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 clavicula stanga de la centura Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 sanatate si....spor la munca...oau! O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 Cred ca nici 30 de minute nu au trecut de cand m-ai sunat, si suna iarasi telefonul. Eram sigur ca te apropii de Sighisoara. Nu-mi venea sa cred urechilor... Doamne ce bine ca nu ai patit nimic, masina se repara. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 Tocmai ce am vazut ieri 2 bucati Disco 2 tavalite si ramasesem socat cind am vazut in ce hal se pot "darima". Acum ma uit la pozele astea si ma intreb "din ce dracu'or fi facute de se rup ca betele de chibrit". Nu te intreb ce viteza aveai, dar bine ca tu ai fost cel ce a pus pozele pe forum si nu cei de la SMURD. Insanatosire grabnica si sa revii curind printre posesorii si utilizatorii de Land Rover! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 baiete nu te cunosc dar iti spun ceva sigur....dacai ai scapat din accidentul asta,la cum arata masina....cineva acolo sus te iubeste mult de tot.....extrem de mult. insanatosire grabnica isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 Shit! Nu pot sa cred. Ce s-a intamplat? Nu pot sa cred. Toata lumea e ok? Bagami-as picioarele in conserva aia de aluminiu. Am mai vazut masini rasturnate dar nici una nu s-a indoit atat de tare. Am vazut Samurai dat de 20 de ori peste cap de pe varf de munte si nu arata asa. Sper ca totul e ok cu sanatatea. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Defender 90 td4 Cum naiba ???... :sr Mai ieri imi cereai sa fac curatenie ...Cum dom'le s-a intamplat? La cum arata masina du-te si aprinde mai multe lumanari la biserica ... Mai e un aspect: oamenii buni au intotdeauna noroc! INSANATOSIRE GRABNICA si sa REVII PRINTRE NOI CAT MAI REPEDE! (...si poate la o iubire mai veche ...stii tu! :h5 ) Aveam si eu o atractie spre acele masini ...acum dupa ce vad cat de botita e ... no way! Poate doar o macheta pe birou! :roll: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Mult noroc ai avut .... am ramas fara cuvinte, cand am vazut ... UAU , stai linistit, din proprie experienta, cu clavicula stanga rupta se rezolva problema in cel mult 1 luna. Multa bafta si insanatosire grabnica, abia astept sa ne auzim la un telefon ....mult noroc ai avut!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 ai avut foarte mult noroc! sa ai multa sanatate si recuperare rapida! cel mai important este ca tu sa fii bine/sanatos, dupa aia fierul se repara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Mare noroc ai avut si ai scapat usor doar cu clavicula! Pacat de masina, de bani, de timp......da' in situatii din astea nu prea mai conteaza. Bine ca esti intreg. Insanatosire grabnica! PS. Cum s-a intamplat pocinogu'? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 am gasit pe la nevasta mea Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 :sr nasoala treba, cum s-a intamplat? ma surprinde ca ai scapata atat de ieftin(si ma refer strict la sanatate>>clavicula rupta e un fleac), din poze plafonul pare lipit de scaunul soferului. Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Incredibil cat de tare s-a turtit! :oo :oo :oo :oo Sigur ai un inger pazitor! Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Insanatosire grabnica! Am un prieten in iasi care a patit fix aceeasi chestie cu un VOLVO 440 din 96... tot clavicula rupta! Doar ca la VOLVO s-a sifonat putin plafonul (a sarit de pe un pod la 90 la ora, si s-a dat peste cap)... iar la Defender, parca e din plastilina! Bine ca ai scapat! Nu ma asteptam sa arate atat de rau masina.... aluminiu asta nu e de ajuns, si acum inteleg de ce e bun un roll-cage! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Vad ca partea de jos e relativ ok. Dar partea de sus e ingrozitor de deformata. Sincer nu ma asteplam sa se comporte asa. Oricum.. ai avut noroc..mult noroc. Sanatate maxima. Ps.. ce centuri purtai?.. banuiesc ca cele clasice. Ceva tevi in plus sunt bune si pt sosea, nu numai pt off. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 multumesc tuturor @aztec centura era cea normala. in ea mi-am rupt clavicula. daca aveam centura in n puncte, nu stiu daca ne mai puteam conversa acum Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 ai apucat tu constient sa te feresti in partea dreapta...sau te-a aruncat acolo din cauza rastunari?... ma tot uit si ma minunez....stiam ca def la ce stalpi subtiri are si la ce greutate are masina in caz de rastunare se lasa cu turtirea plafonului....dar nu chair asa, in halul asta....n-am cuvinte cu ocazia asta m-am hotarat definitiv sa schimb defenderul cu un Disco 3 ca ma gandesc de eram cu fetita de 2 ani in masina ce se intampla... inca odata insanatosire grabnica si nu uita de lumanari multe.... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Bine ca esti ok! Insanatosire grabnica :wink: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 din ce filmulete am mai vazut pe net cam asta este deformarea la defender in caz de rasturnare (bine-inteles oricand pot exista n variabile care pot influenta rezultatul final), insa dupa ce am vazut ultimele poze pot sa zic ca ai avut un noroc fenomenal. acuma scuza-ma ca intreb asa direct, dar ce s-a intamplat de-fapt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Da cum naiba de s-a mototolit asa? Parca-i din branza whatever....da-l dracu de fier Imi pare sincer rau pt cele intamplate. Ai mare grija de tine acum. Sanatate maxima. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate