mariusg Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Defender 90 td4 Acum vad si eu cum arata masina. Nu imi venea sa cred la telefon cind mi-ai spus ca plafonul a ajuns la nivelul volanului. Prima investitie la mine va fi rollcage exterior de la ppcages. Doamne fereste Petre mare noroc ai avut. Insanatosire grabnica si da-l dracu de fier ca poate iese dauna totala (iese sigur). Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Defender 90 td4 parerea mea e ca trebuie un roll cage. punct. adica unul interior, ca asa e roll cage-ul "rollcage-ul exterior" este facut ca sa apere caroseria de lovituri, de crengi, etc. nici nu ar trebui sa se numeasca asa...pentru ca nu va rezista la nici o rasturnare cage=cusca roll (rollover)=rasturnare Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Defender 90 td4 imi pare foarte rau pt cele intamplate , foarte bine ca nu ai patit mai rau , .... icepusem sa mi para rau ca mi am luat rollcage la defender pt ca am dat o gramada de bani si am muncit destul cu taicameu sal montam ...dar dupa ce am vazut pozele ,nu ma mai caiesc deloc ,mi am dat seama la la conserva de aluminiu care e pe masina ,cage'u e chiar o necesitate ! succes in contiunare ,si sanatate grabnica si din partea mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Defender 90 td4 Nasol de tot... Pe masinile astea de aluminiu trebuie neaparat roll-cage... Oricum bine ca tu ai scapat usor... Trebuie multumit Celui De Sus pentru asta... Insanatosire grabnica! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Defender 90 td4 Incredibil cat de tare s-a turtit! :oo :oo :oo :oo Sigur ai un inger pazitor! Da. Bogdan4x4... Insanatosire grabnica! Tare rau imi pare de mashina, ca arata super. Cu ocazia asta, Defender a iesit clar de pe lista mea. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Defender 90 td4 parerea mea e ca trebuie un roll cage. punct. adica unul interior, ca asa e roll cage-ul "rollcage-ul exterior" este facut ca sa apere caroseria de lovituri, de crengi, etc. nici nu ar trebui sa se numeasca asa...pentru ca nu va rezista la nici o rasturnare cage=cusca roll (rollover)=rasturnare De curiozitate, aproximativ la ce nivel de pret ar ajunge un roll cage .punct. (interior) pentru un Defender 90 SW? Mi-am dat seam ce fragila este partea superioara la un Defender 90 (fata de cat fier este sub pardoseala!) cand mi-am montat consola pentru roata de rezerva (luata de la Trac Service!) si am realizat cum este prinsa in suruburi M6 partea mijlocie de partea inferioara, iar cand am desfacut captuseala plafonului pentru a lipi de tabla o termoizolatie din izolir, am remarcat, la fel, fragilitatea prinderii partii mijlocie de tavan cu aceleasi surubri M6. Este clar, masina a fost conceputa pentru a fi demontabila, iar avand suprafata laterala complect vitrata nu are cum sa aiba rigiditate in caz de rasturnare. Deci trebuie multa atentie pentru a nu ajunge in situatiile limita care pot duce la rasturnare laterala. Nu stiu cum s-a rasturnat Pitonul, m-a durut sufletul cand am vazut pozele dupa accident, mai ales ca-i admirasem sincer masina si munca depusa pentru a o aduce in starea in care era anterior evenimentului. Nu poti judeca pe nimeni, sunt situatii in care intr-o fractiune de secunda trebuie sa te hotaresti ce manevra faci, in momente de astea nu mai actioneaza ratiunea ci instinctul si, daca ai noroc, reflexele formate in timp datorita experientei mersului in teren. Cea mai periculoasa situatie pentru un Defender (care are mare raportul intre inaltime si ampatament, ca si la un "G") este la traversarea unei pante mari cand daca aduci masina perpendicular pe linia pantei intri intr-o situatie limita, agravata de posibilitatea intrarii cu roata fata din josul pantei intr-o denivelare, groapa, ne sesizata din masina. Ma gandesc ca ceva in genul asta s-a petrecut, oricui i se poate intampla. Ma bucur ca a scapat doar cu atata, cineva acolo sus l-a avut in grija! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Defender 90 td4 @stanley ptr. un rollcage exterior am avut o oferta de 1800 euro. Ptr. interior am vazut doar o teava deasupra capului. Buna si aia ldecat nimic. Rasturnarea nu a fost laterala, ci o rostogolire in axa longitudinala, ca o tumba, iar suportul de roata s-a dovedit destul de trainic si folositor. Fara el masina ar fi fost si mai turtita. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Defender 90 td4 abia acum am vazut ce s-a intamplat si nu pot sa cred ceea ce vad. inainte de toate ma bucur ca nu ai patit nimic grav. iar in cea ce priveste masina, putina dezamagire, dar la modul in care te-ai rasturnat e oarecum de inteles cum arata masina. grija mare pe viitor numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Defender 90 td4 ai avut casco pe ea ? vrei sa o mai rezolvi cumva cu defender'u , sau acum vei fi de principiu ''nu mia am nevoie! '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Defender 90 td4 Masina a fost de noua si am avut casco.Mai departe nu am priceput !? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Defender 90 td4 ai avut casco pe ea ? vrei sa o mai rezolvi cumva cu defender'u , sau acum vei fi de principiu ''nu mia am nevoie! '' Cred ca a vrut sa spuna ceea ce toti iubitorii marcii se intreaba "o vei repara, sau de acum incolo vei fi de principiul nu mai am nevoie de masini de genul asta". By the way, spune-ne si noua care e stadiul reparatiei sau cind estimezi ca va fi gata pe drum, ca e pacat sa renunti . Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Defender 90 td4 Personal nu voi repara masina.Devizul facut de cei de la Premium , care au intelegere cu cei de la asigurari unde am casco, sare de 30.000 euro. Se va merge pe dauna totala. Voi lua o alta masina, probabil Rubicon.Dar nici Defenderul nu este scos din carti. Va fi una din cele doua, mai ales ca cei de la Premium mi-au facut niste oferte foarte tentante. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Defender 90 td4 cum se fac afacerile in romania... cumperi la 6-7.000 o masina lovita, si dupa aia o vinzi la 10.000 in "STARE FUNCTIONARE PERFECTA, FULL-EXTRA". si din cate stiu nici macar nu mai contine accesoriile cu care apare in poze. http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?I ... dex.php%3F chiar imi pare rau ca o ajuns bataie de joc pasiunea unui om. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Defender 90 td4 cum se fac afacerile in romania... cumperi la 6-7.000 o masina lovita, si dupa aia o vinzi la 10.000 in "STARE FUNCTIONARE PERFECTA, FULL-EXTRA". si din cate stiu nici macar nu mai contine accesoriile cu care apare in poze. http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?I ... dex.php%3F chiar imi pare rau ca o ajuns bataie de joc pasiunea unui om. Inca sunt proprietarul ei, UNIQA e asigurarea si totodata bataia de joc ce se poatew vedea. Practic despagubirea a fost conditionata de vanzarea epavei. In nesimtirea lor au postat poze cu accesoriile ce nu faceau obiectul asigurarii.A castigat-o un tip din Timisoara,care are un service auto. Vazand ca nu mai are pe ea accesoriile a renuntat.Discutii cu cei de la asigurari ca de ce am scos jucariile, ca ei aveau poze cu o parte din ele la dosar,de aici cine si de ce a schimbat imaginile din contract,etc.Vineri. 10 iulie masina a fost adjudecata de unul dintre organizatorii buzaului,Misu, cu 5200 euro, fara accesorii. A ramas ca trimite platforma dupa e. Dupa finalizare, voi impartasi ce si cum trebuie tratat casco. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Defender 90 td4 Haios motto-ul tau. :happy Modelele anterioare nu am bara "oh shit" (cum ii spun eu barii de care se tine copiloata la o coborare abrupta strigand "Oh shit, oh shit") :h5 :ha:aaaaaaaaaaaah ...am ras 10 min in continuuu...:ha: :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate